NI motiverar och inspirerar mig

Tappade lite.. blogglust där ett tag tror jag, kanske jag vet inte vi människor är ett helt mysterium, vi känner och känner, tänk om man inte kände så mycket? Jag hade helt bestämt mig att lägga bloggen åt sidan ikväll igen jag kände inte någon riktigt lust, men så går man in på isbitarna.se och där alla tre pratar så fint om bloggen, då blev jag motiverad!
 
Jag blev varm i hela kroppen, jag blir så glad, ja väldigt glad när andra visar sin uppskattning när det gäller mina texter. Jag vet inte vad det är som gör den så."speciellt?" eller bra, men.. det känns så bra att kunna glädja och inspirera andra, även om en annan många gånger funderar på vad sjutton man håller på med. Igår tömkörde jag Fifa och det gick åt skogen kan jag lova, jisses vad ger jag mig in på egentligen? Det kändes så tråkigt att jag funderade på om min lilla häst skulle få vila dagen efter FÖR MIN SKULL, för just då kände jag mig så less, men tro på fan att jag inte kunde låta bli jäntan, redan på kvällskvisten tog vi oss en tur och det var en mysig och härlig en. Är man inte knäpp? Min knäppthet överför jag vidare till min blogg, att folk gillar min knäpphet, tackar och bockar :) Det är ni läsare som håller min motivation till skrivandet uppe, ni är fina ni!
 
             
 
 
 





Kommentarer
Frida

Och du ger oss precis lika mycket motivation tillbaka! Din glädje när det går bra och dina svordommar när det går åt helvete gör din blogg så personlig :)

2012-12-10 @ 21:26:47
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se



Agnetha - Agnethas Fundror -

Å inspirationen kommer och går! Jag kände nåt liknande igår, tvärnit nästan. Jag är i allafall glad att du inte kastade in handduken helt. ;)


Jag håller med Frida. Det är underbart roligt att läsa din blogg!

2012-12-11 @ 08:32:30
URL: http://agnethasfundror.se



Julia

Å du motiverar och inspirerar mig!

2012-12-11 @ 11:06:36
URL: http://ohjuliet.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?