Ingen kan slå henne

Oh jisses fatta vad jag älskar min häst, det är ingen som kan förstå hur pass mycket jag älskar den där silversvarta lilltjejen, hon är helt.. ja.. finner inga ord, hon.. hon är bäst för mig :´) Våran relation har blivit så himla mycket bättre nu i höst, hon är fantastisk, jag skiter fullständigt vad folk tycker om de skulle tycka nått, om hon inte är en flott tävlingshäst eller att hon inte är ett första klass sto, eller att hon (än) ;) inte har någon bedömning, det skiter jag fullt i för jag har verkligen vääärldens bästa vän, jag vill inte ha någon annan häst, ingen häst kan slå henne för mig, jag kan inte bli nöjdare och lyckligare än vad jag är, jag är så oerhört tacksam över den här hästen, om jag ens är värd henne? Hon är.. allt.
 
Idag lekte vi som två dårar. När jag kom till hagen blåste det något så fruktansvärt, brrr kyligt men varmt påklädd är man. Fifa hade en underbar uppsyn, hennes vita man fladdrade med blåsten, ögonen var stora och klara som ett råddjurs och hon såg minst sagt nyfiken och glad ut. Jag gick in i hagen och helt plötsligt sprang vi omkring och busade hon och jag, hon sprang efter mig vart jag än sprang, hon trava, tölta och galopperade så busigt hon bara kunde runt och med mig, sparka bakut, slog med frambenen, slängde huvudet, gjorde spansk skritt och även i både tölt och trav försökte hon lyfta som vi under de senaste dagarna tränat på. Hon vänder upp mot mig när jag ber om det, följer mig i min takt, vänder och slänger precis som jag. Guud vad roligt vi hade. Sånt värmer oerhört i hjärtat.
 
Plötsligt snubblar jag och landar på magen, aj mitt knä... jag ligger kvar ett tag för att kraschen var så oerhört pinsam och jag hoppades att ingen såg. Fifa såg dock och hon gick fram till mig och undrade vad som hänt, min vackra. Upp igen sedan lekte vi för fulla muggar.
 
Jag har verkligen världens bästa vän här ute i hagen, vi har så roligt ilag där vi förstår varandra och litar på varandra. Vi bråkar även med varandra som två syskon, lika mycket som vi gosar och leker tillsammans :) 
 
 

Idag testade jag rida min pärla för första gången sedan vi gick omkull i måndags. Jag och Erica har planer inför morgondagen så vi var tvungen att testa om hon var redo för ridning, så vi tog och tränade lite inför planerna och red genom byn. Oooh oj ja det kändes bra, allt kändes bra förutom att hon fortfarande tar liite för mycket stöd som förut, men annars så kändes det riktigt bra. Tölten var bara, oj, det märks att vi har tränat från backen för nu rullar hon ännu mer i tölten och verkligen försöker lyfta upp sig mera, guuuud vad kul! Traven var ren och fin med power och långa steg haha kändes nästan här också som att hon försökte slänga fram benen mer, inget hack ingenting, galoppen var jag också nöjd med. Hihi åh jag kände mig som en lillflicka. Hon är bra igen! <3

Imorgon då gäller det, är lite nervös faktiskt men det kommer bli skitroligt, vet inte om jag får avslöja än för Erica hehe.
 





Kommentarer
Julia

Tack så mycket :)
Kan inte säga annat än att du och din häst är riktigt söta tillsammans! Det är så roligt att läsa om er och se hur samspelta ni är, tycker det syns så bra i bilderna även fast man inte ser på riktigt in action ;)

2012-12-01 @ 18:42:36
URL: http://semtegensis.blogg.se



Linda

Sv: Ja det stämmer bra det =)

Skönt att hon är bra igen din häst.

2012-12-01 @ 20:16:06
URL: http://stjarnstralar.blogg.se



Erika

De är så kul att läsa din blogg!
Du älskar verkligen Fifa o du skriver ofta så fina saker. :-)

Vad är de för något som händer? ;)
Nyfiken, haha!

2012-12-01 @ 20:22:55
URL: http://eriikapettersson.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?