Igår och idag

Det ÄR tråkigt att blogga utan att kunna fota nya bilder, usch hur klarar ni er ni som aldrig fotar? Jag tycker det känns så hima tomt och tråkigt, måtte jag skaffa ett nytt objektiv snart, men vem vet, det är ju julafton på måndag, hmmm.
 
Igår red jag i djupsnön på volten för att få lite hjälp med galoppen, måste säga att snön hjälper till en hel del, hon måste verkligt lyfta fram sig för att komma upp och det är inte lika lätt att dra iväg även om hon gjorde det någon gång. Jag fick in höger galopp flera gånger men dock fick jag inte riktigt FRAM henne, det blev ganska kort och uppåt men jag fick iaf in galopp så nästa steg blir väl att få fram henne mera. Dock var traven hackig och jag tycker den har blivit sämre sedan kursen i lördags. Jag tyckte Fifas travkvalite blev sämre och sämre ju mer in på passet, det kändes inte riiiktigt bra det vi gjorde, alltså hon fick trava på så himla länge, längre än vad jag brukar kräva för jag tar kvalite framför kvanitet, sedan gjorde vi övningar som gjorde att hon tappade takten i traven.. såå.. ja.. jag är bra brydd om detta förstörde lite? Kanske kanske inte.
 
 
Idag red jag ut och fokuserade på framåtbjudning, det hade hon gott om. Dock slänger hon mig åt höger som fasen nu igen, åh! Vi red över någa åkrar i djupsnö idag med, det är riktigt mysigt och roligt, dock blir nog traven en utmaning att hålla i snön, för jobbigt är det säger Fifa och rollar eller går upp i galopp. Tölten var riiiiktigt fin på slutet, tjohooo, hon har lite bråttom ibland och då får jag verkligen korta tempot och få henne att sätta sig mera, sedan kan jag succesivt släppa fram henne och det blev muuummma! Traven blev bättre på slutet också, bättre takt och inte lika stressig, hon har ju börjat slänga sig fram i fullfart istället för att gunga på steget. Myyycket stretch när vi väl var hemma. Rolig dag :)
 





Kommentarer
Erika

Tycker oxå det är ur trist när man inte har nya bilder o uppdatera med. :)

Jag fotade i veckan nu så bilderna publicerar i ett inlägg imorgon.
försökt fota lite mer eftersom kameran ska åka bort en vecka efter nyår så behöver jag bilder till den veckan som blir nya för er läsare o se. :)

Så nu i veckan som kommer blir de o fota en hel del. ;P

2012-12-22 @ 16:55:18
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Caroline

Vad har du för kamera? :) är sugen på att köpa ngn, men vet inte vad jag ska satsa på att köpa..

2012-12-23 @ 06:11:10
URL: http://islandscarro.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?