Fifan på julmarknad

Meeen, vad mysigt det var, åh Ericas idé att vara med på julmarknaden var ju fenomenal, tack Erica för en kanooon kväll!
 
Lastningen gick kanonbra, Fifa hade bråttom in och Svala haka på utan problem. Väl framme på platsen vi skulle möta lucian börjar vi pynta och dona med hästarna. Fifa var bra vaken och nyfiken var vi kommit någonstans, frosten hade redan börjat samlas kring oss och kylan låg kring -15 grader, mysigt säger jag!
 
Vi värmde upp hästarna längs vägen och på parkeringen, Fifa kändes verkligen på hugget och ännu mer när "luciorna" och andra hästekipage kom. Pigga och allerta hästar gick så gott de kunde bakom luciavagn, gick lite väl sakta tyckte dom, våra små islänningar som har lite mer fart i benen. Vi lyckades dock sakta efter lite så vi fick tölta några streckor.
 
Hästarna drog till sig många ögon och leenden, folk gav härliga kommentarer och ville gärna komma fram för att klappa och fota. Det var mycket folk, facklor och maschaller omkring oss, barn som sprang bredvid, framför och bakom i tjo och tjim, bilar som trängde sig fram, ja våra hästar var minst sagt sjukt duktiga. Jädrar vad kul det var, supermysigt. När luciatåket var slut red jag och Erica runt lite på marknaden. Fifa både töltade och travade kanonfint, hon var så hiiiimla fin och det var verkligen roligt att ta med henne, första gången hon var på något sånt här tjotjim, hon lyssnade precis hela tiden på mig samtidigt som hon gav ett nyfiket och vaket uttryck för omgivningen, det var en underbar kväll!
 
Hästarna var verkligen urfina, bilderna gör dom inte rättvisa faktiskt. Haha kanske inte för en annan heller hahaha, ser riktigt roligt ut också med luvan men varm och skönt var det!
 
 
 
 
 





Kommentarer
Titti

Men vad härligt det ser ut!

2012-12-03 @ 06:50:42
URL: http://livetpavischan.blogg.se



Frida

Så mysigt det såg ut :)

2012-12-03 @ 08:08:42
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se



Fia - med islandshästen som passion

Haha, åh, vad söta! :) Härligt de var så lugna trots allt ståhej, inte alla som klarar det! :)

2012-12-03 @ 10:38:33
URL: http://www.meistaraverk.blogg.se



Nina Liljedahl

Men vad fina ni är!! Vad härligt att allt gick bra och att ni hade en rolig och fin kväll. Var var det ni var på julmarknaden? Var det inne i Sundsvall eller?

2012-12-03 @ 10:54:02
URL: http://stallskogalund.blogg.se



Erika

Så söta ni är. :D

2012-12-03 @ 10:57:25
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Agnetha

Naaaw... <3 Sötnosar! :) Vilken mysig grej att komma ut på!

2012-12-03 @ 13:24:33
URL: http://agnethasfundror.se



Clara

men gud så mysigt, det DÄR ger julkänsla på riktigt! :D

2012-12-04 @ 16:25:55
URL: http://tvistirni.webblogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?