Woow!

Tog en sväng på världens bästa runda med Fifa. Idag hade jag gett mig fan på att det skulle gå bra och det gjorde det också, jädrar jädrar jädrar, guuud vad bra det gick, ååååh. En sträcka, lite sluttande, tölten var såå.. det var såå.. wooow ååh hjälp något händer med min häst, nog för att jag red med vikter och det går alltid bäst med vikterna, men.. woooow. Hon längde steget som en gud, var framme vid bettet, fram med manken, höjde steget och klockade på i snabbt tempo, wwiiiiieeee! Häftigt! Hela rundan var verkligen underbar i alla gångarter, mammas gofis! Var så stolt över lill jäntan och nu går hon ju fram atomatiskt, förr har jag fått jobba fram henne men ikväll.. oooh!
 
Mattes fis i väntan på mat efter kvällens pass
 





Kommentarer
Erika

aw va härligt att de gick så bra. :D

2012-08-26 @ 11:32:00
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Sanna

Asså, har du missat att ja har skaffat Samojed?
Jao, han e iofs bara 5 månader så har inte haft honom i mer en 3 månader, och minns inte om jag visat honom på bloggen förut? =D

Men Love (svenskt uttal) heter han, världens mysgris! <3 Så min ras.

Nej, Odinn har fortfarande inte fått skor, men får det på tisdag, Hallelujja! =D
Så sjukt ridsugen så det är inte klokt.

Men det har gått väldigt bra de sista innan tappskorna, mjuk och fin och rider titt som tätt på bett oxå, vilket går bättre och bättre men har väl inte hittat "DET" bettet som han verkligen trivs med, sjukt svårt för det finns ju så MÅNGA!

Men hackamoret är han endå underbarast att rida på=)

2012-08-26 @ 12:25:02
URL: http://alfakrulls.blogg.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?