Back on track!

Jag hade skrivit ett lååång glädjes inlägg, men eftersom min dator mer eller mindre knappt funkar och att jag knappt tar mig in hit till bloggen så hängde den sig såklart och inlägget sparades aldrig. Synd för det är lite smått irriterande. Iaf så var gårdagens pass en underbar flygtur kring de rosa molnen. Min häst var så duktig och jag log precis hela tiden, jag vill inte sluta rida det var så himlans roligt.
 
Vägen mot paddocken var en aning busig. Min lilla skrutthäst tog och kastade sig över en vattenpöl i världens  galoppsprång och drog sedan järnet efter Lina och Sjöfn som försvann vid en kurva, jag bara skrattade och höll i mig, min tokiga sockervadd!
 
I paddocken gick det mer än bra. Traven var superfin, vi tog och tränade en del på volten, var ett tag sedan nu. Hon gick verkligen jättefint, hade något bråttom men samtidigt full av glädje och energi. Det var riktigt roligt att traven var så pass fin och att hon hade sådan vilja till den. Det tog inte lång stund fören hon lugnade ner sig och gick ännu finare, matte var så glad. Galoppen som inte har funkat på ett tag var en ren överraskning idag, den var riktigt rund och fin. Hon rullade upp lättsamt i den och tog även ner till trav utan problem många gånger, hon har tidigare gått ner från galopp till grisepass så detta var ett framsteg. Vi travade även över bommar för första gången, hon lyfte så fint över, trodde faktiskt att vi skulle gå omkull (vilken dålig inställning Linda) men hon slog inte ens i bommarna, jag var rätt så paff faktiskt. Vi tog och hoppade lite över hinder några gånger också, jag som är lite feg att hoppa höll mig i manen och litade på lill fian, hon hoppade ju över jättefint! STOLT över min gris, det kommer verkligen bli mer hoppning på schemat :)
 
Tölten tog vi och tränade på slutet på rakspår. Den var verkligen jättefin emellanåt. Lina fick påminna mig att inte glappa så mycket med tyglarna, har väldigt lätt för det. Efter lite tjat så satt det där bättre och Fifa töltade jättefint. Hon töltar på ett helt annat sätt nu, hon rör sig mer och känns mycket jämnare och stadigare. Ett mer flyt som Lina säger.
 
Det här passet var så jädrnas bra att jag knappt ville hoppa av min häst, alla gångarter var superfina, guuuud jag vill rida nu!! Älskade lilla lilla.
 
Ska försöka få lite bilder när vi hoppar. En gammal bild från förra hösten :)
 





Kommentarer
Frida

Lite underligt att hon är så ojämn från dag till dag. Brukar ju gå i lite längre perioder för andra hästar. Men roligt att allt funkade så bra idag :) Hoppning är roligt när Guffi vill hoppa, men det är inte ofta.

2012-08-08 @ 10:23:11
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se



Erika

Kul att de går framåt. :)
Verkar som de släpper mer o mer för er.

2012-08-08 @ 10:25:55
URL: http://eriikapettersson.blogg.se



Hanna

Hur går det med inkörningen förresten?? Har börjat med min nu :)

2012-08-08 @ 14:42:33
URL: http://irmelin.bloggagratis.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?