Vår klubbs hemsida :)

Nu har jag skapat och designat en hemsida åt islandshästklubben här i trakten, härligt nu skall vi sätta fart på den! Vad jag ser framemot alla aktiviteter och annat skoj här i sommar, härligt! Hoppas det är fler som öppnar ögonen för klubben och hänger på!





                                                                                Linda





Kommentarer
Sanna

SV: Red inte mycket med viktboots alls egentligen. Hade det på henne de första två tävlingarna, och då blev det ju på några träningspass innan också, men sen tror jag att jag slutade använda det.

Men, idag plockade jag fram mina viktboots (190 grams från Jacson tror jag, fast mina är svarta) och provade på Dimma, bara för att se vad som hände. Det var kul faktiskt!

2012-04-16 @ 22:07:13
URL: http://sannasant.blogg.se/



Jossan

Snyggt! Du kanske kan börja ge design tips! ;)



Sv: Varför gör vi det för? Äter något som vi inte gillar..



Sv,sv: Det är bra det! :) Samtidigt så har du ganska bra anledning at vara orolig för allt. En annan e ju fortfarade ung och dumm :P

Ne det tycker jag inte att du ska bli! Ibland händer det att dom behöver backa något steg ett tag för att komma tillbaka starkare sen :) (som du vet.. Bara på minner ;) )



By the way. Stretchar du henne så där som du gjorde förut? Jag gjorde så som du hade visat här om dagen och vart riktigt förvånad över hur vig Atli faktiskt var. Måste visa en bild på det någon dag :P

2012-04-16 @ 22:21:56
URL: http://semtegensis.blogg.se/



Julia

Oj, vad duktig du är på sånt där. Håller med Jossan, du kanske skulle börja ge tips ;)

SV: Jo den är väldigt lik en winteck, men jag är ganska säker på att det är en claridge house eftersom det står det på den (och bilden är ju från hööks hemsida...) ;P

2012-04-16 @ 22:26:24
URL: http://semtegensis.blogg.se/



Frida

Snyggt, du är duktig på sånt där :)



Svar: Det är det, men skulle vara roligt att få komma lite längre från gården också :)



Alla har dåliga dagar, du får inte glömma det :) Ibland kan man behöva ta något steg bakåt för att kunna komma framåt igen, men man förstår att du bli orolig efter alla er motgångar.

2012-04-16 @ 22:36:32
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Jossan

Sv: Ja, jo han hade det då... Jag ska lägga upp en bild från i helgen då var han inte så fin.. :P Och det är typ så han går nu. Men ska ha lektion imorgon så då ska det bli ändring på det! :)

2012-04-16 @ 22:44:14
URL: http://semtegensis.blogg.se/



Clara

ser fint ut, och vilken härlig header! Du är duktig på det där verkar det som!

2012-04-16 @ 22:53:57
URL: http://claraequine.blogg.se/



Anna

Vad snäll du är som hjälper klubben med en hemsida:D Snyggt blev det med!!!



Svar:Fruktansvärt:O Skönt i all bedrövelse att ägare tog sitt ansvar och tog bort hundarna på en gång!!! Nu måste vi bara hålla tummarna att kvinnan klarar sig!!!



Vi hade en incicent en sommar när 2 av sommarhästarna som går på bete blev attackerade av en pittbull:O Vet fick tillkallas då en av hästarna hade rejäla bitmärken på benen och hundägarna bara gick utan att bry sig om hästarna?? Händelsen Polisanmäldes i allafall. Och efter det tyckte vi alla i stallet att många hundägare blev betydligt bättre på att koppla sina hundar;) STORT +. Dock tråkigt att det måste hända någonting sånt innan folk förstår att de MÅSTE ha hålla ordning på sina hundar!!!



Tabasco har jagat ut ett antal hundar ur sommarhagen...som har skrikit och sprungit med svansen mellan benen tillbaka till husse/matte;) De har ju ingenting i hästhagen att göra..tycker han:)Smart häst!!!



Mvh Anna & Tabasco:)

2012-04-16 @ 22:56:38
URL: http://anaby.bloggplatsen.se



Jenny

Snyggt! Bra jobbat :)

2012-04-17 @ 17:43:09
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Nina Liljedahl

Vad duktig du är!

Hemsidan är jättefin!

2012-04-18 @ 10:18:45
URL: http://stallskogalund.blogg.se/



felicia - fotokobran

har du något tips om vad jag kan ändra/förbättra på min design? :)

2012-04-18 @ 20:03:27
URL: http://fotokobran.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?