Söker rockard

Kanske, det beror på om jag får mina sadlar såld snart men jag är i alla fall ute på annonsmarknaden och kikar efter en begagnad rockard för jag har länge velat köra in Fifa och går det som jag tänkt så var min plan att börja nu i vår.

Dock vet jag inte riktigt vilken stolek på rockarden (skaklarna) jag ska söka efter, hur mäter man och hur vet man vilken typ av stolek min häst behöver ha?

Är som sagt ute och kikar lite. 

Här fann jag en gammal bild när vi kör Lillen. Lillen (Ior) är en minishetland som stod tillsammans med Tibra - den häst jag red och skötte om för många år sedan. Han är väl bedårande! Undra var han hamnade? I alla fall här har vi en snygg Grafströms rockard, den ultimata, men inget jag har råd med i nuläget.

        

                                                                       Linda





Kommentarer
malin

SV: Tack så mycket! Jag är väldigt nöjd med honom, han var fantastiskt duktig! :D

2012-04-03 @ 13:38:27
URL: http://malinsjolander.com



Julia

Jag vill köra in M!

2012-04-03 @ 16:17:41
URL: http://ohjuliet.blogg.se/



Titti

Vad är det för sadlar du ska sälja då? Jag letar åxå vagn och sele. Har möjligen på gång,men hekst vill jag ha med hitch. Det är så mycket enklare än remsele eller loksele om man bara ska köra liten rockard!Tycker jag iallafall ;)

2012-04-03 @ 20:34:26
URL: http://livetpavischan.bloggg.se



Frida

Om ingen annan vet kan du väl ringa och fråga Grafstöms? Du behöver ju inte köpa en sån, men de borde ju veta :)

2012-04-03 @ 20:34:41
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Karin Damberg

Storleken beror lite på hur lång häst du har. Men vanligtvis så har man cob-storlek till islandshästar. Det har vi på alla vagnar som vi har. =)

Kolla på begagnade vagnar. Oftast kan man hitta fina vagnar till bättre pris. =) Våran rockard köpte vi billigt av en tjej som hade kraschat med sin. Det var lite skev och hon ville inte se den mer. Så efter lite renovering är den nu vår bästa vagn. En liten fin rockard/sulky.

2012-04-07 @ 14:57:50
URL: http://lilldamberg.wordpress.com




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?