Ly ly ly lycklig :*)

Alltså ni får ursäkta att jag varit dålig att svara på kommentarerna igen under de senaste dagarna, jag har bara haft fullt upp och varit så in i verkligheten istället för bloggen, de här dagarna har verkligen lyft upp mig! Det går ju så sjukt bra nu och även om inte de bilderna jag visar är så glamorösa så lovar jag vad min lilla ponny arbetar i dagsläget, jag trodde faktiskt inte hon skulle arbeta så pass bra i det tillstånd som hon är i, men det känns så fy bubblans underbart och jag är så lycklig just nu, fan jag tänker inte på något annat :D Jag vill bara att det ska bli en ny dag så jag kan få rida min underbara lilla häst. Jag är så stolt över henne och hon är så förbannat mysig att rida.

Det märks så tydligt vad hon gillar att få arbeta, skummar i munnen, frustar hela tiden och är med på noterna, det går bara framåt och det känns faktiskt som att det är något som har släppt i hennes kropp, det känns som om hon tycker det är bekvämare på något sätt. Veterinärbesöken släng er i väggen ;) Ne jag tror faktiskt inte jag behöver åka iväg något mer till veterinären, fast saken är den att nu betalade jag en ny självrisk så jag kan fara några gånger till på det, vore ju inte dumt, så jag far nog och kollar upp henne om en månad igen så får de gå igenom henne för säkerhets skull!

Tänk vad bra det går för oss nu, en passande sadel som sitter där den sitter, ett "bett" hon trivs med, genomgådd av en duktig veterinär och har nu tillgång till en duktig tränare regelbundet. Tack, och Tack till er som stöttat, peppat och hjälpt mig så sjukt mycket under detta mörka år, jag lovar det har verkligen hjälpt, så tack! 

                     

                                                                             Linda






Kommentarer
malin

lagt upp en bild på såret i broncos mun! :)

2012-04-07 @ 21:02:32
URL: http://malinsjolander.com



Sanna

Klart du ska passa på att vara i verkligheten när den är bra!!!

2012-04-07 @ 22:07:58
URL: http://sannasant.blogg.se/



Erica

De är så kul att ni kan rida igen och att de går bra! Go girls!

2012-04-07 @ 22:19:42
URL: http://minsvala.blogg.se/



Alexandra

Låter helt underbart! Så glad för er skull, det är ni värda!

2012-04-07 @ 22:33:53
URL: http://barefootangel.blogg.se/



Anna

Vad roligt att det har lossnat för er!! Nu kan det bara bli bättre:D LYCKA TILL!!!



Svar:Detsamma!! Hoppas att du både har haft och får en jättebra fortsatt helg!!



Precis!! Det är inte lönt att lägga ner tiden eller energin att försöka förklara när folk ändå inte vill förstå...jag har gett upp;)



Hon ser som sagt större ut än hon är:) Förstår att du inte skulle byta ut henne. Jag känner samma sak med Tabasco:D Han är kring 174 cm enligt uppgift. Jag är 171 cm själv så han är nog någon cm högre än mig. Dock har jag långa ben så när jag sitter med dressyrläder ser han inte alls så stor ut som han egentligen är...så jag tror att man blir lite lurad på hans storlek pga mina långa ben. Har inget emot stora hästar. En av mina gamla tävlingshästar på 90-talet var 180 cm och otroligt lättriden...reds och tävlades på vanligt bett utan martingal:D Så ibland är det inte storleken som styr hur hästen är att rida;)En annan av mina gamla tävlingshästar var endast 157 cm hög och hon var otroligt mycket mer komplicerad med allt...en röd märr;)



Mvh Anna & Tabasco:)

2012-04-08 @ 00:15:05
URL: http://anaby.bloggplatsen.se



Erika

Du ser nu släpper de för er oxå. :D

Nu är det bara kämpa vidare och träna, träna och åter träna o bygga upp henne.



De kommer säkert o gå bra. :)

2012-04-08 @ 07:35:18
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Lizette

Härligt Linda, att ni är igång igen!!

Kram

2012-04-08 @ 09:41:37
URL: http://www.cgswhataman.dinstudio.se



Paulina

Härligt att det går framåt! Ni är så duktiga så :)

2012-04-08 @ 10:53:26
URL: http://fotopaulina.blogg.se/



Julia

Underbart :D

2012-04-08 @ 11:18:30
URL: http://ohjuliet.blogg.se/



Evelin.

Ååh, beundras alltid över din polla varje gång jag är inne här. Ärligt talat lyser charmen igenom bilderna! Hon är otroligt vacker :) Och gud så underbart för er!!! Vad kul :D



Svar: Glad Påsk! Haha gud så gulligt ^^

2012-04-08 @ 12:54:07
URL: http://handwritten.webblogg.se/



Adina & islandshästen Funi

Jag är så glad för din skull Linda! Har läst igenom om kursen och även sett alla bilderna, man ser verkligen en förbättring! Hon ser så trevlig ut, kör hårt! :D

2012-04-09 @ 14:04:15
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/



Sessan

Mysig bild, gillar färgtonen.

2012-04-11 @ 14:46:11
URL: http://impalaa.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?