Klättring och en bitter Bitter

Det är så roligt. Så fort jag satte mig upp på Fifa höjde hon ryggen, längde steget och skrittade i rask takt. Så himla kul! IdaG blev det klättring i skogen, vill verkligen variera träningen så mycket som möjligt. Fifa är posetiv till allt. Tölten börjar bli väldigt bra nu, den var inte som igår men den var ändå helt godkänd. Ska bli roligt att ta på viktbootsen igen. Idag stretchade hon bättre än någonsin (morotstricket) skoj skoj!


Bitter lever verkligen upp till sitt namn idag. Jag stängde in honom i vindskyddet och lutade en tugn dörr mot öppningen. Det är en kapad öppning utan dörr, dörren har vi inte fixat dit än men den finns och det var den jag drog för öppningen med. Tung som attan. Jag tog ut Fifa i hagen, hann börja borsta tills jag hör galoppsprång, jajamensan Bitter kom emot oss i full kareta i hagen, jahapp! Så jag fick helt enkelt slänga in honom i Fifas flyttbara stall, det är en liten box, örontopparna når taket. Bitter var verkligen frustrerad, snurrade runt, stirrögon, smällde med hoven i boxdörren och betedde sig som en galen hingst, men vad ska jag göra liksom? Han haltar en hel del, inte konstigt så som han springer hela tiden. Nu får han stå där och jag hoppas att han inte lyckas ta sig ut.

Iaf någonting har hänt, det går inte att få bra kvalite på bilderna längre här på blogg.se. De kanske ser klara ut för er men om jag jämför bilderna på bloggen och i min dator är det STOR skillnad, så himla tråkigt:( Så nu tänker jag inte ladda upp nå fler bilder fören blogg.se fixar detta, för jag har inte ändrat på mitt redigeringssätt eller uppladdningssätt, pang sa det och nu blir alla bilder fula. Skit tråkigt.

                                                                                  Linda






Kommentarer
Anna

Vad jobbigt när han inte håller sig lugn när du ska ut och rida!! Är inte roligt när han är svullen och halt och springer omkring:S Hoppas att det löser sig för dig med utbrytarkungen!!!



Svar:Idag har det regnat en del så snön i sommarhagen och på åkern där jag brukar rida...har minskat en hel del:D Som det verkar blir det sol och fint i några dagar nu!! Då borde det torka upp rejält överallt:D



Jag rider gärna med bettlöst men inte när vi rider ut. Tycker annars att det är perfekt att altinera mellan bett och bettlöst för hästens skull:) Han är ju lite speciell min häst;)



Pappa är verkligen jättesnäll!! Även om han precis som du säger har varit sträng så tycker jag att det är helt rätt. Det var ju mitt intresse...inte hans;)På hemmaplan med stall och hästar har jag alltid fått bra hjälp medans med träningar och tävlingar...där har jag fått klara mig själv ända från början. Men bättre med någon hjälp än ingenting alls:D



Min man är också helt fantastisk och hjälper mig med de tyngre grejerna som jag inte klara av eller orkar med:D



Mvh Anna & Tabasco:)



2012-04-26 @ 19:28:16
URL: http://anaby.bloggplatsen.se



Erika

Va är han halt ? :O

2012-04-26 @ 21:59:03
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Jenny

Härligt å höra om era framsteg super skoj =D

Lite tråkigt ang Bitter du kan inte testa å göra en mini hage till han i med han har respekt för trådarna???

Å nu när du säger d ang blogg.se å kvaliten så märkte jag nu när jag la upp filmklipp att kvaliten suger även där fast d redan va lite dålig kvalite på nåt filmklipp redan innan men nu ble d ännu sämre när jag la upp dom på bloggen =(

trist som tusan gillade ju se dina bilder....

2012-04-26 @ 23:11:53
URL: http://backaskog.blogg.se/



Jenny

Men näää, nedrans Bitter! Sicken tokhäst :o

2012-04-27 @ 12:44:52
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Nina Liljedahl

Men vad trist att inte få se dina fina bilder! Har du kontaktat blogg.se så de vet att något har hänt?

2012-04-27 @ 15:00:43
URL: http://stallskogalund.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?