Hahahaha trallalaa :D

Hahahaha. Mmm, jaa. Det är väl underbart va? Åhåjaha vilken dag :D Egentligen så vreeed jag mig lite för att rida idag, mulet och regn är väl ingen höjdare att rida i? O andra sidan behöver Fifa hållas igång regelbundet nu, fast jag får ju verkligen ingen trevlig inställning vid skitväder, o andra sidan så kan jag ju göra sånt som inte kräver så mycket. Aja jag hade inte så stora förhoppningar om vi säger så. Åhåjaja trallala, vilken da :D

Puuh hela ryggen lyfte upp mig redan från början, Fifa kändes pigg och glad, väldigt framåt, trodde nästan hon skulle studsa upp i luften. Första tölten - yummi yummi. Galoppen - woooh, power!! Lyhördheten, oj oj oj är det min häst? Arbetet över lag - jävlar du! Vilken glad liten jänta jag hade och vad hon har utvecklats ridmässigt på denna korta tid. Mammamia, känslan att rida henne är helt fantastisk, jag vågar faktiskt säga att hon töltade inte ens såhär bra förra våren. Vi hade verkligen en bra dag i skogen! 

Vägen hem går alltid sämre, varför vet jag inte, det är inte dåligt, inte alls, men det är ju absolut inte samma Wow. Kanske är det min inställning- att jag vet att det skall gå sämre på vägen hem? Kanske är det Fifa som har lite bråttom hem och spänner sig en aning? Kanske är hon nöjd för dagen? Ja vem vet. Dock gick hon med nosen i backen nästan hela vägen hem, det är så sjukt, detta har vi tränat på två gånger och nu gör hon det självmant.

Hemma stod som lös på gården medan jag sadlade och tränsade av, sedan hade jag henne lös vid min sida då vi gick upp till hagen igen. Alltså förstå känslan jag har inom mig, jag är så lycklig just nu så det går inte att beskriva, lycka lycka lycka. She´s something!



                                                                               Linda






Kommentarer
Paulina

Sv: nej, den funkar inte alls längre. Hon har växt ur den så det är en ny som gäller. Ska testa ett par i morgon...

2012-04-10 @ 18:29:19
URL: http://fotopaulina.blogg.se/



Sessan

Vad roligt att du svarade på frågorna :)

Jag är nog inte så personlig i bloggen då jag märkt att folk mest kommenterar bilderna & sällan texten men vi får se om det smyger sig på mer text :)

Haha ja någon gång får du smaka, får ha en back up ifall de inte faller dig i smaken ;)

2012-04-10 @ 19:45:04
URL: http://impalaa.blogg.se/



Sanna

Va härligt att det funkar så bra för er nu, det är ni verkligen värda =D



Tänk, helt plötsligt befinner du dej här, där di rider din häst "för fullt", å alldeles nyss trodde du det va kört!

Härligt att de gått vägen =)



Själv har ja varit på semester så varit dåligt med uppdatering, men nu är ja tillbaka och bloggen har fått sig en uppfräshninh.

Och äntligen har ja fått internet hemma igen så blir betydligt lättare att uppdatera om allt nu :)



Jag satt och läste dina första inlägg på denna bloggen förut, så skoj att se skillnad från då å nu, vart ni befann er då och hur du kände å tänkte då å nu, ni har verkligen utvecklas, särskilt du Linda =)



Kramen!!

2012-04-10 @ 20:15:48
URL: http://alfakrulls.blogg.se/



Erika

Men va kul att de går så bra för er nu. :D

Hoppas de rullar på så framåt för de behöver du detta förtjänar du nu. :)

2012-04-10 @ 20:16:05
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Paulina

Ja, vi är inne på vår tredje nu. Som tur var har vi kunnat byta med sadlar som inte används i stallet. Men nu är alla för smala. Det är en Stübben och en Morris Nolan, hoppas någon passar! :D

2012-04-10 @ 20:27:44
URL: http://fotopaulina.blogg.se/



Sophie

Sv: Ja men det finns väldigt många som har väldigt många fördomar om islandshästar, det är dåligt! :P

Det kommer bli askul att åka på läger och sommarjobb där, längtsr! :D

2012-04-10 @ 20:32:22
URL: http://gnistaiogat.blogg.se/



Paulina

har du nog rätt i! Vi får se, beror helt på hur modellerna ligger :)

2012-04-10 @ 20:40:08
URL: http://fotopaulina.blogg.se/



Adina & islandshästen Funi

Så härligt! Jag är så glad för din skull! :)



Svar: Atli vill inte att ridpassen för honom ska finnas på internet därav kan jag inte dela med mig av det. Sedan blev det ingen film om än att det var tänkt att Maria skulle filma. Har ett par bilder från första passet på fredagen, ska publicera ett par, men det är ingenting vidare så :)

2012-04-10 @ 20:42:45
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/



Sanna

Sv: Ja, Odinn är frisförklarad.

Går som en klocka, en dröm att rida nu :)



Draken avskyr Odinn, har försökt att ha dem ihop men det har inte funkar när hon har Fafnir, hon blir en riktig galen surkärring ;)



Men han har ju haft dem i hagen bredvid så han har kunnat nosa å prata med dem, även om det inte är skoj, skär i mammas hjärta ;)



Ja, ekonomiskt har ja råd att ha henne, men tiden finns inte. Så otroligt jobbigt att känna sån press å ångest att inte ha orken eller tiden till henne, de går ut över Odinn oxå, blir bara sressad när jag är i stallet men det är helt borta nu.

Även om det skär ihjärtat att hon är såld, för hon är ju så jäkla vacker, men hon får de bättre där =)



=)



2012-04-10 @ 21:11:42
URL: http://alfakrulls.blogg.se/



Sessan

Själva kransen är jag väldigt nöjd med, dock syns tråden så väl men var för att jag var rädd att förstöra kransen om jag meckade med den för mk för fjädrarna är verkligen små.



Egentligen vore det väldigt roligt, tyvärr är det svårt att komma in för att få jobb + att tekniken försvinner eftersom man inte får hålla på med det under tiden. Sen har jag fått problem med händerna så väntar på utredning så får se vart det slutar.



Drömmen att lära sig rida finns, men dom där pengarna har alltid fattats. Har ridit en gång & det var när jag gick i 2:an & jag fick följa med min kompis till stallet :)

2012-04-10 @ 21:13:05
URL: http://impalaa.blogg.se/



Jossan

Va roligt att det går så fort framåt! :D hon känner väl säkert också att det som du ber henne att göra är mycket skönare än att gå "fel" :)

Du verkar verkligen ha en stark kontakt med Fifa! Jag är lite avis ja ;)

Sv: Ja jag vet ju att dom inte har så mycket större betydelse än dom andra proven vi har men som du säger så gör alla en stor grej av dom så man blir ju så sjukt nervös ändå..

Matten har jag inga problem i och engelskan kommer nog lösa sig men det är svenskan som jag bävar inför...

Haha! När man blir äldre inser man väl att allt var lättare förr? :P

Jag tror nog att jag kommer klara det, bara inte med det resultat jag vill ha! Haha! Perfektionist som jag är... :P

2012-04-10 @ 21:14:33
URL: http://semtegensis.blogg.se/



Julia

Ja du, Herkules fyller två nu i maj och växer så det knakar.. Jag har egentligen ingen brådska att komma igång med ridningen, så jag räknar med att vänta åtminstone tills han är 4 innan jag börjar belasta honom med tyngd överhuvudtaget (hänga, sitta upp osv..) och sen fortsätta med skolningen uppsuttet när jag känner att han är tillräckligt färdig i kroppen för det :)

2012-04-10 @ 21:19:31
URL: http://juliaeldh.se



Sessan

Min mamma & mormor har haft samma symptom så vi + läkare tror det kan vara något som heter Kalpaltunnelsyndrom, att det nerverna är för korta/trånga så händerna domnar bort. Så väntar på remiss för att mäta nervstrålningen så har jag "tur" att det är det vi misstänker så kan det opereras :)



Hon har pratat om att jag kan få testa att rida Grim när han kommer. Det märks nog inte utåt men jag har världens sämsta självförtroende & tror sällan att jag klarar av något.

Men vi får se hur allt blir.

2012-04-10 @ 21:33:07
URL: http://impalaa.blogg.se/



Anna

Det låter som om ni har haft en jättebra ridtur och dag idag:D



Svar:Tja, har ska jag förklara....det har snöat idag IGEN:( Känns som om man bor på Nordpolen just nu:S Men som det ser ut på Klart.se ska det börjar regna under natten....då försvinner nog en del av snön bort...hoppas jag;)Kan bli långdraget det här med vår snö...



Sensation är superbra!! Det finns endast ett fåtal sadlar på begmarknaden. Jag tror precis som du att det är få som säljer när de väl har köpt den:D



Mvh Anna & Tabasco:)

2012-04-10 @ 21:53:00
URL: http://anaby.bloggplatsen.se



Julia

Underbart att läsa :D



Sv: Ja, där står vi ;) Det är fint. Hon ska skrittas ett par veckor :)

2012-04-10 @ 22:28:42
URL: http://ohjuliet.blogg.se/



Alexandra

Sv; Yeah! :D Mest att få till tölten ännu bättre. Sen eventullet hur jag ska få fram passen. Vet på ett ungefär, men bättre att höra av en tränare. :)

Verkligen skoj! :)



Ja, han är svenskfödd.

2012-04-10 @ 22:29:35
URL: http://alexaka.blogg.se/



En chic mammas bekännelser

godmorgon fina du, sitter och kollar på the voice och nu har forskare kommit fram till att idag är årets tråkigaste dag, hur skall du tackla detta ? :p



ha det fint kram

2012-04-11 @ 06:59:17
URL: http://frureinhold.se



Titti

Sv:Ja det har han ju,3 st.2 från Tyskland.Här tyckte de inte om min häst lika mkt så det är synd...Kommer inte ihåg poängen,men jag ska kolla ;)

Ja jag har inga högre förväntningar på antalet ston.Huvudsaken att det blir nåt tänker jag,och då mest för hans skull så får han "göra ifrån sig" ;)Vilken dag som helst kommer första babyn :D Man går å väntar hela tiden på att få höra vad det blev...

2012-04-11 @ 07:00:31
URL: http://livetpavischan.blogg.se/



Jenny

Roligt att ni har flyt nu! :D Härligt!



Vart har du praktik?

2012-04-11 @ 13:03:28
URL: http://jen81.blogg.se/



Jenny

Åh vad glad jag blir av sådana här inlägg, det är allt annat ljud i din blogg nu jämfört med för ett halvår sedan! Jättekul att höra om era framgångar alltså, man blir ju sjukt peppad själv :)

2012-04-11 @ 13:34:32
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Elina

Vad härligt att läsa om era framgångar! :)



SV: Haha ja, det ser ganska sjukt ut!



Billigt är bra! Ja, det blir kul att få ta hem henne och börja träningen! :)

2012-04-11 @ 15:55:43
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se



Felicia - Islandspower

Fin bild!! :D

2012-04-11 @ 16:19:29
URL: http://islandspower.webblogg.se/



Frida

När jag väl tar mig ut och rider i regn brukar jag ha så låga förväntningar att allt blir jättebra, så man ska inte låta bli bara för vädret :)



Det är så härligt att läsa om att det går så bra för er nu!

2012-04-16 @ 11:10:06
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?