Cartoon dog!

Vad häftigt! Som taget ur en tecknad film. Jag och Martin stod vid fönstret i vardagsrummet. Så ser vi hur Elmo kommer (för han är ute) på baksidan med något stort svart i munnen. Han lägger denna svarta sak i en grop han grävt sedan tar han sin nos och fyller igen hålet, noggrant och fint, sedan sprang han iväg. Haha aldrig sett något liknande, eller ja vargar och vilda djur gör väl så men annars har jag aldrig sett det hos ett husdjur, kan vara att det finns fler såklart som gör såhär men det var lite roligt att vi inte alls hade någon aning om detta och stod och lurade på honom i fönstret, och han gjorde det här som han gjort det hela sitt liv, han är så smart våran hund. Stod kvar och tittade lite mer på honom senare och då sprang han tillbaka till sitt gömställe och kollade så allt var lugnt, haha vilka djur jag har!


Linda






Kommentarer
Jenny

sv: Ja nu går han fint på volten. Från början klarade vi oxå bara några steg i taget, så roligt när man märker skillnad! Stor skillnad på honom sen jag köpte han. Roligt att utveckla :)

2012-04-20 @ 21:05:17
URL: http://jen81.blogg.se/



Anna

Vilken otroligt läcker bild!!! ME LIKE:D



Våra hundar brukar gräva ner älgben och annat smått och gott;) Intressant när de sedan går på exakt ställe och gräver upp det igen:) De är lite kluriga de där hundarna:D



Svar:Ja, man blir alldelens matt och trött när man ser såna här filmer på vanvårdade hästar:( Usch säger jag bara.



Jo, du T jagar ut skrikande hundar som springer tillbaka till matte eller husse;) De kan ju dessutom INTE bli arg eller klaga...då de ska hålla hundarna antingen kopplade eller bredvid sig inte i en hage jagandes en häst;) T har nog fått många hussar/mattar att inse att det är bra med en kopplad hund förbi hagen och hunden ska överleva;)



Mvh Anna & Tabasco:)

2012-04-20 @ 23:48:16
URL: http://anaby.bloggplatsen.se



Julia

Väldigt söt bild!



Sv: Det finns film uppe :D

2012-04-21 @ 02:04:56
URL: http://ohjuliet.blogg.se/



Jenny

Haha, skattgömma ;) Ena stallhunden snor jämt brödbitar från hönsen som han gräver ner på olika ställen, bland annat i gödselstacken :p Stallägaren hade hittat en enorm gömma med bröd när de tömde gödselstacken nyligen, haha.

2012-04-21 @ 13:45:51
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Sessan

Vilken fin bild.

2012-04-23 @ 13:25:55
URL: http://impalaa.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?