Lite svar på kommentar!

Tänkte svara på lite kommentarer här i ett inlägg. Jag har så många att gå igenom då jag ligger efter i flera dagar och det känns som om jag bara kommer svara samma sak åt de flesta.

Header: så var det en som inte trodde att det var Fifa på min header, men det är det :) Hon är dock bara rakad och har blivit mörk-fläckig då hennes silversvarta sommarpäls är på väg, så det är MIN lilla Fifa på headern hehe.

Karin åberg: känner jag till och har haft ut förut. Hon har INTE globus clic inne för tillfället.

Bomlöst: är inte min grej så det är inget jag är intresserad utav eller kommer söka efter :)

Graviditets kommentarerna: Intressant att höra andras åsikter, det var ju det jag var ute efter, helt klart får man tycka som jag vill- dock står jag fast vid min åsikt.

Fifa är väldigt bred: och behöver vid- x-vid i sadel, tro eller ej men många har blivit väldigt häpnade då de lägger en bred sadel som är alldeles för smal för min dam. Sedan är det ju så olika från modell till modell.

Ang Fifas trav: Många trodde att traven inte funnits pga sadeln, detta stämmer dock inte helt. Jag red Fifa barbacka i ett halvår när jag fick hem henne, traven var som haltande lotta och väldigt rollande, den var förskräcklig. Våren kom och det gjorde även min nuvarande albionsadel, då lade vi traven åt sidan och focuserade enbart på gångarten tölt vilket gick med trevliga framsteg! Sedan blev hon "dålig" och har stått under hela sommaren fram till typ nu.
Alltså: Sadeln är INTE den största boven i dramat då jag knappt hann använda den, men givet förbättras ju inte ridningen med en dåligt anpassad sadel!! 
Traven var hemsk i vintras (då jag red barbacka)- Fifa behandlas i alla fyra ben och rygg- rids därefter igång (barbacka igen) och traven är betydligt bättre. 


Visar lite bilder på Fifa hur hon såg ut som rakad innan sommarpälsfläckarna började träda fram!





Linda






Kommentarer
Frida

Guffi behöver också en bred sadel fast han ser så lång och smal ut, ja som Långben helt enkelt. Skulle prova en sadel som en privatägare hade i förra stallet, men den gick inte ens att trycka ner på honom och den skulle vara bred :p

2011-09-20 @ 18:08:05
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Erika

Raski har också väldigt bred sadel. :P

2011-09-20 @ 19:22:09
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Alexandra - Tävling på bloggen, vinn en grimma från Catago!

Men så söta ni är på bilderna! Jag älskar den sista, vilken lycka du utstrålar :)

2011-09-20 @ 20:32:00
URL: http://barefootangel.blogg.se/



Agnetha

Jag tror du lurar dig själv angående sadeln. En dåligt passande sadel påverkar jättemycket. Det är synd att du är så skeptisk mot bomlöst. Håller tummarna för att du får tag på en bra sadel. Många, väldigt många, Islandshästar är rejält breda i skelettet över ryggen.



Urgulliga bilder. Värsta benvärmarna när hon är klippt! ;)

2011-09-20 @ 20:55:47
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



Bea

Vad synd att du inte är intresserad av bomlösa, själv skulle jag aldrig villa ha en bomsadel mera. Får man förresten fråga varför du inte vill ha bomlös? :) Många tycker ju de är obekväma, dåliga för sitsen osv. men det finns ju massvis med olika bomlösa, t.ex Star Trekk med flexi - bom som justerar sig enligt hästens rygg men är annars som en helt vanlig sadel! Skulle jag ha råd med en sådan skulle ja köpa en Star Trekk dressyr genast! ;) Rekommenderar varmt att testa en ST - efter det vill man aldrig mera ha en vanlig bomsadel. :D

2011-09-20 @ 22:50:00
URL: http://sillybea.blogspot.com



Vera

Tycker att du inte ska bara vara fast i valet av EN sadel.Den kanske inte alls passar din häst.Prova ut sadlar själv de kan vara marigt.Anlita någon som kan för hästens skull...

Vera

2011-09-21 @ 08:23:44



Yrsa

Gud så fin hon är!

2011-09-21 @ 10:51:41
URL: http://yrsaarbelund.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?