Åh :(

Jag är en person som verkligen får starka känslor och jag lever verkligen på dom länge. Som i måndas, gud det där ridpasset, jag var så lycklig, så underbart det var! Jisses.
Idag gick det käpp rätt åt helve.. Fifa var suuuperseg, stel, ingen aktion, ingen bakbensaktivitet och ryggen var som en banan.

Tölten var gräslig, hon var banan i nerförsbacke :( Tölten har faktiskt inte varit bra de senaste gångerna, jag lurar lite på att barbacka ridningen gör det svårare för oss båda att få fram den fina tölten, men visst hela hästen var en rispåse idag. Jag sitter och tänker hela tiden på den här trista dagen, den var verkligen botten och då kommer ju såklart mina tankar fram..så mååånga tankar..
- DU TÄNKER FÖR MYCKET! Sa Ullis.
Jo jag vet =/ Men tänk om något är fel?

Vi tog iaf och stack ut en sväng för att fota lite i det fina höstvädret. Fifa blev såklart piggare men ridningen var fortfarande kass. Tölten den.. åh den som har varit så fin, jag vill inte ens kalla detta tölt. Hur kan det PANG bli så dåligt helt plötsligt? För några veckor sedan töltade hon ju på jättefint..

Vi mötte iaf en joggare, min häst blev tokig, haha idiot ^^ Hon flög och studsade, blev superbusig och jag höll på att flyga av, hua!

Fick iaf fina bilder som jag sedan skall visa :) Kommer sakna Ullis i stallet :(

Linda





Kommentarer
Mikaela

Tråkigt:( Men ofta blir ju tölten sämre ett tag när dom hittar traven och tvärt om.



Ibland vore det skönt att ha en pausknapp på sin hjärna.

2011-09-29 @ 22:01:23
URL: http://svippostina.blogg.se/



Sanna

Linda Linda, även hästar har dåliga dagar ibland :)

Du ska se att de va just en dålig dag!! Bra att tänka, men inte FÖR mycket ;)



Kram!

2011-09-29 @ 22:02:03
URL: http://alfakrulls.blogg.se/



Jennifer

Räcker att lillfröken har lite träningsverk ifrån hoppningen. Hon är ju inte van att hoppa så mycket och inte så höga hinder. Så hon kan ju lika gärna vara lite stel och så för det idag. Som dom säger om oss människor, träningsverken är alltid värst 2 dagar efteråt =)

2011-09-29 @ 22:16:56



I

Jag gillar verkligen din häst. Tror hon kommer bli riktigt fin efter lite träning. Följde dig när du uppdaterade på buke och hela hästen har blivit så mycket finare sen du köpte henne. Hon har fått en helt annan exteriör!



Men är det så bra att rida på henne när hon har ryggproblem? Iom att hon fortfarande behandlas om jag förstått rätt? Även om det är himla trist hade jag inte ridit på henne förns hon är helt bra i ryggen och jobbat mycket med tömkörning istället och löst arbete.

Jag tror mycket av hennes problem med traven hänger ihop med att hon haft ont i sin rygg. Hon använder den inte och går och spänner sig. Eftersom traven blivit så mycket bättre sen hon blev bättre i ryggen tror jag det sista också kommer släppa när hon blir helt bra. Jag menade inte att kritisera dig nu utan ville bara komma med lite tips hur jag hade agerat. Har själv en häst som har kotledsinflammation i frambenen nu för jag precis fått reda på att hon gått med ett snett bäcken och kotor i ryggen som var komprimerade. Det är inget roligt alls.

2011-09-30 @ 09:09:17



Agnetha

Haha, ja faktiskt jättelik! :)

Vad fina höstbilderna var i det andra inlägget och headern är också jättefin. :-)

Angående att det gick så dåligt plötsligt: du har en ung häst! Varför har du typ en curb strap på bettet förresten? nyfiken

Tack för svaret om bakom hand förresten ... ett tips är att tänka på att vara mycket, mycket lätt på handen när hon söker sig så för långt ned. Tror det är Benni L som säger att tyngden från tygeln är nog för att forma hästen ... Det är väl en sanning med modifikation men ...



och en sak till: Angående svar på kommentarer- du behöver inte känna något "krav" från mig i alla fall att svara och svara snabbt och så... Gör det som är skoj och känns viktigt/kul för dig själv. :-)

2011-09-30 @ 10:09:07
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



Jenny

Vissa dagar bara är sådana, det känns nog bättre nästa tur!



Snygg header förresten :)



SV: Se till att scanna in den när du har tid, jag är ju jättenyfiken!



Varsågod! Den blev väl inte direkt identisk med Fifa men det är knepigt att få till alla fläckar och tecken på skäckar ;)



Får se när det blir av bara, men jag ska försöka fixa en liten snutt :)

2011-09-30 @ 13:11:04
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Sanna

Det är lätt att tänka för mycket!

2011-09-30 @ 13:59:36
URL: http://sannasant.blogg.se/



Frida

Hon hade säkert bara en dålig dag, dom kan också ha det :) Och när de hittar traven brukar ju tölten hamna lite bakom, eller tvärtom.

2011-10-01 @ 11:49:41
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?