Star trekk dressyr

Mmm jag är väldigt nyfiken på den här sadeln faktiskt efter att ha läst lite. Kan ingen med lite mer erfarenhet berätta mer om denna sadel? Passar den alla (om man väljer rätt stolek o.s.v)?

Har kontaktat ett företag för mer info, men priset svider.

Linda





Kommentarer
Jenny

Men idag red jag minsann! :D Härligt vare.



Jepp, jag gick i Härna :)

2011-10-03 @ 19:22:36
URL: http://jen81.blogg.se/



Mikaela

Sv; Filmen ja... Den är 10min lång och tar låååång tid att ladda upp den från mitt mobila bredband, men ska låta den ladda i natt!



Ja, visst påverkar det men när det gäller jobbet måste jag lära mig att slå bort det.

2011-10-03 @ 22:30:17
URL: http://svippostina.blogg.se/



Frida

Man vet ju aldrig med saker, en del håller jättelänge och andra går sönder på gång, dessa måndagsexemplar som ställer till det.

2011-10-03 @ 22:32:56
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Erika

SV:

Okej. :)

2011-10-03 @ 22:35:26
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Elina

SV: Ja, riktigt hemskt är det!



Nja, jag upplever inte att tyngdpunkten blir mer bakåt faktiskt. Har dock inte tänkt på det så mycket.



Båda mina hästar är rätt svängda i ryggen, men blir rakare under ryttare och sadeln ligger perfekt hela tiden! Clicen ska vara rak, men jag tycker att den passar på svängda ryggar med! :)

2011-10-03 @ 22:48:35
URL: http://icelandic.bloggplatsen.se



Agnetha

Freeform och Barefoot har något billigare modeller. Jag har ingen erfarenhet av Startrekk, den ser snygg ut om inte annat. :-)



Men man sparar en och annan krona på att köpa en sadel som passar nu, och om tio år. Annars får man ju byta sadel i tid och otid. Eller rida omkring i en som sällan passar med de följder som det får. Det är ju upp till var och en. :-)

2011-10-04 @ 10:39:56
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



Elinor

tycker den är sladdrig, gled i sidled och bred och otäck, inge vidare för sitsen precis, men ja bomlösa sadlar är inte min grej, har provat startrekk, kari flex och pfiff och alla var lika jobbiga :P

2011-10-04 @ 18:55:36
URL: http://engelstoft.se



Janet

Kan tyvärr ej rekommendera Star Trekk :(

Vi köpte en sån, den låg 1 mil ovanpå hästen, den gled omkring, va bred att sitta i & jag fick ingen bra sits i den , de kändes som man satt tippad framåt :(

Mamma ha nu köpt en Stubben som ligger bra :)

Prestige, Morris & Nolan, Amerigo, Butet sadlarna e bra tycker jag ;)

Lycka till i sadel djungeln :p

2011-10-04 @ 20:45:38



Bea

Själv har jag bara gott att säga om Star Trekk - förutom priset så klart! ;)



Den passar hästen, är skön att rida i, snygg som bara den och ergonomisk till hästen då den formar sig efter ryggen och har utbutbart järn. Så finns det ju olika modeller av den också, dressyr, gated osv. Islandssadeln dvs- gated är lite kortare så den kanske skulle passa Fifa bättre? Du kan ju också surfa runt om du lyckas hitta en använd sadel till salu och sen helt enkelt stoppa om den/byta järnet ifall det behövs. :)



Ett tips är så klart att försöka provrida så många olika bomlösa som möjligt, för att kunna känna efter vad som passar bäst!:)



Dessutom har ju Sensation Ride också nyare modeller som är lite stadigare och mera lik de vanliga engelska dressyrsadlarna, t.ex Sensation Ride G4 - an som jag tycker är super snygg för att vara 100% bomlös!



Kontakta någon som är mera insatt i bomlösa så får du mera info så klart! Tycker det är super kul att du övh. ens tänker på bomlösa, verkligen roligt eftersom det är så onödigt att spendera stora summor på en sadel som sen inte passar hästen efter 6 månader osv. :D

2011-10-04 @ 22:40:18
URL: http://sillybea.blogspot.com




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?