Min julklapp :)

Jag har fått min julklapp :) Något jag önskade mig förra julen men som redan var slutsåld då. Haha nu längtar man nästan lite till vintern så man får prova den! Den var ruskigt bekväm måste jag säga. Gud vad härligt!



Linda






Kommentarer
Frida

Den är bäst! Snart får jag åka upp till Sundsvall och hämta den och mina andra vinterkläder :)

2011-10-23 @ 16:57:22
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Bonnie

Är grymt sugen på en sådan där:)



sv: Om det är den mörka du menar så råkar det vara ett stycke 19 årig arab(som ser ut som en ponny) och han är född i formen rund med pinnhals;)

2011-10-23 @ 18:35:11
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/



Alexandra

Det är helt underbart skönt att ha en overall på vintern!

2011-10-23 @ 20:34:50
URL: http://barefootangel.blogg.se/



Erika

Härligt, blir skönt i vinter när de är svin kallt :)



SV:

Angående sadeln tyckte den låg bra.

Kanske att jag ville ha upp den lite mer i bak.

Men kanske skulle dra bak den ytterst lite till också.

Detta är en 18 tum, vill helst ha 17-17,5 tum.



Men den låg ann med ryggen väldigt bra.

Men kändes som sagt lite trång där pilen visar.



Vet inte om jag vågar sitta på hennes.. p.g.a hältan.

Annars kunde jag suttit upp o känt hur de kändes om den kändes i bak vikt.

Ska fråga om hon som äger den & jag kan titta någon dag. :)



För i så fall trivdes jag helt okej i sadeln.

Den kommer lätt fungera, även om jag vill ha lite mer stöd så vänjer man mig snabb vid denna och kan acceptera o ha en sån vid uteritt + hoppning. :)



Men det är så svårt med sadel.

Tycker xx-vid borde passa, tror de var 4 fingrar bred i kanalen ska försöka komma ihåg o kika på de imorgon. :)

2011-10-23 @ 21:15:30
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Frida

Svar: Haha, nej det har jag inte märkt. Jag har bara tänkt på att den är lite smal över höfterna när man har många lager med kläder under, och får man en spark i midjan av en häst så känns det inte, det var jag med om första vintern jag hade den :p

2011-10-23 @ 21:21:48
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Elinor

han åkte ju och träffade henne utan att ens säga till mig :/ jag fick veta det nä jag frågat vart han varit hela dagen och helt plötsligt blev det jätte intressant med fårvallning och han skulle skaffa får och bordercollie för att vara med henne :S Sen fick jag reda på bakvägen att han supit ihop med hans 15 åriga kusin och hennes två jätte snygga kompisar också och jag hittade bilder på facebook där han höll om tjejerna. Sen hittade jag sms i hans telefon, han sa att hon smsat till honom och han visste inte hur hon fått hans nummer men sen kollade jag och då var det han som smsat henne. Är det ok att skriva, ska vi busa? ska vi kolla på film? och kom hit och massera mina fötter? till en annan tjej? jag tycker inte det i alla fall. Hon är ju bara en fjortis sa han tror du jag är intresserad av henne haha, men ja 15 åringar kan vara intresserade av äldre killar och så himla gammal är han inte.



Jag älskade honom över allt annat, men jag tycker inte att han har betett sig sjyst mot mig, jag förlät han för det hä och ville kämpa för oss, men han fattade ju inte att han gjorde fel och jag fick skulden för att vara svartsjuk och jobbig.



Han tycker att jag vait dum och grinig, men konstigt när han beter sig så? allt jag ville var att få bekräftelse på att det var mig han älskade och så stoppar han huvudet i sanden och drar istället :( Han behandlade ju mig som ett svin, han höll på och fjantade med andra och han kunde aldrig prata ut om saker, var han sur för något psykade han ner mig och klagade på mig och sa att jag var ful eller tjock istället för att säga vad det var och reda ut det och när jag blev ledsen för hans kommentarer så var det jag som var jobbig som var ledsen. När jag var ledsen pratade han aldrig med mig utan ignorerade mig bara så jag gick till mamma och pratade och då blev han svartsjuk för att jag pratade med henne istället för med honom, men pratade jag med honom var han ju bara kall eller sa skit i det där typ.



Jag hade det skit jobbigt ibland, men aldrig att jag hade gett upp och bara struntat i honom, jag hade verkligen kämpat för oss och självklart hade vi jätte roligt tillsammans också och jag saknar honom jätte mycket av och till det känns ju jätte tomt när ens bästa kompis bara försvinner, men samtidigt är jag rätt förbannad på honom för hur han betedde sig mot mig. Det kändes ofta som att det inte var mig han ville ha och han uppskattade inte mig för den jag var och han hatade att jag höll på med hästarna och hästarna var det bästa jag visste.



Jag har mamma och mina syskon att prata med men det är ändå skönt att skriva av sig lite :)

2011-10-24 @ 00:44:20
URL: http://engelstoft.se



Bonnie

sv: Musse tävlaade fram tills förra året sen skadade han ett gaffelband och jag tänker inte sätta in honom i den träningen igen eftersom han trots allt är rätt gammal nu och har haft en så pass lång konvalecens.



Känner tyvärr inte till någon Haaydirah:/

2011-10-24 @ 08:28:42
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/



Sanna

Jag köpte en overoll på Julla här Omdagen, 399 spänn va den lätt värd. Så skön att ha på sig å inga Problem att ha på sig när

Man ska rida :D



2 november kl:10.00 ska Odinn till vet för hältutredning å undersökning. Hoppas de hittar nått då, hade varit skönt att få en förklaring!!!

2011-10-24 @ 11:43:10
URL: http://alfakrulls.blogg.se/



Mikaela

Härligt jag skulle oxå behöva en ny overoll, men den jag har får hålla ett år till.



Sv; Ja gör bara som du brukar göra när du longerar:) Det är dessutom enklare korrigera en häst som har svårt att hålla sig på volten, när man har tömmar.

Jag brukar göra så att jag "rullar" upp tömmarna, och lägger ett varv på varje finger.. Ska leta efter en bild, eller ta en, för tror inte det där var begripligt;)

2011-10-24 @ 17:18:32
URL: http://svippostina.blogg.se/



Frida

Svar: Hm, jag vet faktiskt inte. Den är hos mamma så kan inte kolla heller. Men kan nog vara small. Jag har ju två kilometer långa armar som måste få plats också, så jag kommer inte ihåg vilken storlek jag tog :p

2011-10-24 @ 17:42:12
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Josefine

Jag har en likadan! ÄLSKAR min!! :D Så underbart skön, fryser aldrig! :D

2011-10-24 @ 19:59:26
URL: http://Isbitarna.se



Jenny

Åh, en sådan vill jag också ha!

2011-10-25 @ 15:20:38
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?