Förundras..

Haha ja jisses, jag förundras fortfarande på bloggare med sitt dåliga humör som svär till sina läsare och annat dylikt. Lite roligt att läsa ibland samtidigt som jag tycker synd om "offret" :p Det är liksom inte rätt i mina ögon.

På tal om humör, jag har ett hemskt humör, men det får endast min karl uppleva, sjukt egentligen, den man älskar mest av allt i hela världen får skiten ^^ Det är inte många som tror att glada Linda kan bli arg, hua jag är lik min mor! Måste verkligen ändra på mitt humör, räkna till tio, andas.. stackars Martin :)



Linda






Kommentarer
Jenny

Jag tar det inte personligt när någon skriver ett argt inlägg, om det nu inte är specifikt riktat mot just mig då. Ibland måste man ju få ventilera sig lite ;)



Jag medger att jag är en argsint person i största allmänhet :p



SV: Ja, hon har varit jätteseg den senaste tiden, redan innan pälssättningen kom igång så jag tror det är mammahormonerna som tar på krafterna :/



Vill du göra det tycker jag absolut att du ska genomföra den idén, jag ångrar inte för en sekund att jag tog hem mina! Det är mycket som ska tänkas på men samtidigt är det roligt och spännande.

2011-10-09 @ 22:41:40
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Tilda

Sv: Åh, vad glad jag blir när du säger sådär! :D Jo, det är jag och min ponny kimberley som kommer synas i tv-rutan till vinter/våren! :)

2011-10-09 @ 22:54:54
URL: http://tsjolinder.blogg.se/



Sanna

Hihi, Jag har också ett fruktansvärt humör :P. Men det tror inte alla på. När jag gick i sjuan trodde alla mina lärare att jag var så snäll och rar och så, men sen en gång hade vi brandövning, och killarna i klassen började ha lövkrig och sprang och kastade nedfallna löv på varandra, och jag har lite fobi mot nedfallna löv så jag ville inte vara med vilket jag sa, men de lyssnade inte på mig så till slut exploderade jag. Du skulle sett lärarens reaktion när snälla Sanna exploderade!

2011-10-10 @ 00:08:53
URL: http://sannasant.blogg.se/



Alexandra

Mitt humör kan också svänga rejält ibland och det är verkligen tråkigt att det oftast är den man älskar mest som får stå ut. Fast det är väl så att man ska dela allt :)



Sv: Japp, nu är Andreas åter i Härnösand :(

Usch då, är det så hemskt Linda? Inte roligt alls då. Det går inte lösa på något sätt? Fast han hade väl kor att ta hand om, om jag inte minns fel?

Det är inte alls lika roligt att gå från sambo till distans förhållande (för en liten bit är det ju mellan er) :(

2011-10-10 @ 08:12:31
URL: http://barefootangel.blogg.se/



Cia

man måste få rensa av sej lite vettu ;) och alla bestämmer ju själva va som ska skrivas på sin blogg men man behöver ju aldrig peka ut nån på bloggen när man e förbannad, bättre att ta de just med den personen isf :)

2011-10-10 @ 10:08:20
URL: http://ciajonasson.bloggplatsen.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?