Jag har en till blogg nu!

Nu har jag startat en ny blogg. Dock ej hästblogg utan en vardagsblogg om mig och mitt liv. Jag vet att det sitter folk där bakom datorskärmarna som läser min blogg men som inte är hästmänniskor, så jag tänkte äh vad sjutton vi kör på en till som kanske är mer "lämpad" för dom :) Vi får se hur engagerad jag kommer bli i den..

--> Min andra blogg <--

Linda





Kommentarer
svea-karin

nejnej. det är chihuahua blandisar. :)

2011-11-05 @ 23:44:09
URL: http://karinmattson.blogg.se/



Sandra & Josefine

Det är Josefine som gör allt som har med bloggens utseende att göra, hon är så otroligt duktig på det och det blir verkligen toksnyggt! :)

Frösön är en ö i östersund, och hela frösön har ett stort berg runt om som kallas frösöberget alltså :)



2011-11-06 @ 12:18:46
URL: http://svartogul.blogg.se/



Jenny

SV: Det är den här ja har: http://www.softsaddles.info/hm.interpad.htm :)

2011-11-06 @ 14:08:10
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



tanja deimo

Hahaha jaså du trodde inte att jag var en ungtupp haha;). Ne ynka 20 år fyllde igår, så jag får vara ung ett tag till hihi.



Det är ju det där också att den ska ju inte bara passa hästen utan ryttaren också. De är minst lika viktigt att du passar i sadeln som sadeln ska passa hästen.



Ja, de känns som en viktig grej att göra. Det är ju rekommenderat att kolla hästen i munnen ca 1 gång per år. Själv har jag tyvärr dragit över lite på tiden men jag ska göra det snart. Men det kostar ju en liten slant, brukar drygt gå på 1800kr-2100kr så de känns lite i plånboken.



Ja det är jätte skönt att han håller nu, tyvärr så kommer han aldrig att kunna friskförklaras då spatt är något kroniskt. Spatten kan däremot "läka ut" men aldrig friskförklaras. Ev så ska han få åka till Gummi och användas i hans verksamhet han kommer då att triangelmärkas eftersom han är köpt som högre tävlingshäst. Men de känns lite i hjärtat på en sån fin häst. Men huvudsaken är att vi slipper slakta honom.



Ja du, ett sto är ett sto. Men ack så roligt ibland som dåligt. Jaså, tack så mycket det värmer:). Jag har haft henne nu i 2år, de tog ett tag innan vi kunde börja "rida" fick gå igenom både det ena och det andra innan jag verkligen kom åt henne. Fortfarande idag så är det lite svårt med humöret hon har, sen blir jag så lätt små rädd när hon prövar mig men nu har vi hittat en tränare som fungerar super:).

2011-11-06 @ 15:29:46
URL: http://fillstastallet.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?