Hon känns annorlunda!

Fifa Diva min lilla sockerpingla. Tog en kort skrittur i det vackra solvädret. Det var minst sagt svettigt med ridbyxor vill jag lova. Puh men man ska inte klaga när värmen äntligen är här. Jag skulle rida uppförbi sommarhagen så jag tog med mig Bitter på släp. Oj vad de ropade efter varandra när gammgubben fick komma ut på det gröna alldeles själv. Fifa var totalt besviken när vi gick från hagen, hon hade minsann trott att det var betesdags!

Vi skrittade bara en kort bit bort. Nu har dom slagit alla åkrar här hemma så det blir ju lättsammare att gena. Nu blir hon inte frästad med andra ord. Jag kan gott säga att min donna känns annorlunda i ridning, till det posetiva. Hon är mjukare i munnen, lyssnar betydligt bättre för hjälperna och har lättare att förflytta sig. Kan det vara en inbillning att hon känns annorlundare i ryggen också? Det är inte så att jag jobbar henne, men sånt där känner man ändå, minsta lilla kontakt med munnen avgör ju om hästen är mjuk eller stum. Hemvägen var det fullt ös medvetslös, nej kanske inte exakt så men hon var bra sugen på att dra iväg, en rejser skritt. Jag fick hålla in min häst hela vägen vilket inte är normalt haha, detta såg jag också som posetivt.

Det känns riktigt bra i magen nu faktiskt, jag har en känsla av att hennes ben är fullt friska, kanske att ryggen behöver behandlas lite till men jag tror vi verkligen är på god väg..

Jag längtar så in i bomben tills att vi kan rida normalt igen, tölta runt i skogen, busrida och utvecklas tillsammans. Mest av allt längtar jag ändå efter den där tölten som vi fick till i slutet här, hon gillade verkligen de gångarten, hela hästen strålade av glädje och energi i kroppen hade hon gott om. Tänk att få tölta runt bland de härliga höstlöven och den friska luften, hon och jag i den vackra naturen. Gud vad jag längtar!!!

Jag och Fifa i tölt maj 2011


Linda






Kommentarer
Jenny

Vad kul att det är skillnad! Då har ju vilan gjort susen :) Hoppas ryggen blir helt hundra också!

2011-07-27 @ 20:02:00
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Alexandra

Jag håller tummarna för att hon kommer vara helt återställd sedan efter ett eventuellt återbesök för ryggen.

Hösten är verklige en härlig årsitd och som du skriver är det verkligen härligt att få andas in den friska lite kyliga luften! Usch så jag kommer att sakna det.

2011-07-27 @ 21:08:30
URL: http://barefootangel.blogg.se/



Alexandra

Sv: Du skrev ju att du längtar att få tölta runt bland de härliga höstlöven och den friska luften. Där av min kommentar om hösten ;)

2011-07-28 @ 19:18:28
URL: http://barefootangel.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?