Min Pigga, min busiga och min söta! *Bilder*

Det här var en jättebra dag :)

Först strosade vi runt lite i hagen, det kan ta ett tag innan jag bestämt mig vad jag skall göra för något. Elmo han försökte som vanligt leka med Fifa, han studsar omkring henne och bjäbbar
- Kom igen kom igen ta mig då! Fifa bara glor och tycker väl att han är en smula störd.







Bitter: Sedan fick jag bara för mig att ne nu tar jag mig i kragen och tar ut stor pelle på en tur, sagt och gjort. Bitter är en jättetrevlig kille och så jäkla lyhörd, han ryggar jättefint för säte och lyssnar jätte bra för hjälperna, verkligen kvick och allert, dock har han en jävla energi. Jisses när den hästen slänger upp huvudet och ökar får man verkligen hålla i sig, jag har aldrig någonsin släppt honom helt, den hästen kan springa vill jag lova. Jag önskar verkligen jag kunde våga det.

Nej jag känner mig inte hundra procent säker på Bitter gubben för han är så osäker i sig själv och jag blir lättstressad vilket han också blir, det går liksom inte ihop. Nu är det inte så under hela ridturerna eller varje gång men det kan bara säga PANG! Det är fler gånger han har gott omkull med mig eller verkligen kastat sig åt sidan så vi nästan rullat runt. Skulle det komma ut en människa på vägen oförberett skulle den hästen skita på sig alltså. Ändå är han så cool, när han väl lyssnar och söker sig neråt är han ju helt magisk att rida och det är klart vi har roligt ihop men det är mer en plan- häst än en rida ut- häst för mig.

Vi red runt i djupsnön, ökade farten ibland då jag hade kontrollen och han sprang med stor glädje, fusk ökade ibland. Elmo hängde på som vanligt, dock har vi rätt så mycket snö nu så han hamnade efter en hel del, lill gubben, men Bitter han måste ha kondis för tio hästar han. Måste verkligen skaffa mig antingen en svart dressyrsadel eller brunt träns, tränset låter ju billigast men vill ha svaaart, han ser lite lustig ut nu på turerna. Nöjd och belåten alla tre efter turen :)












Fifas tur. Vi tog en promenad på en ny väg idag. Jag brukar inte vilja gå på landsvägen om jag har hunden med mig så han fick stanna hemma den här gången, dessutom kan Fifa bara explodera när som helst och speciellt om det kommer en bil i full fart. Hon blir inte rädd men har man så mycket energi och nerver i kroppen så triggar det mesta upp henne. Den här gången fick vi ta en chansning, det var dock bara en bit på landsvägen innan den otrafikerade vägen kom.

Först fick lill hönan hänga på hem en sväng, det var väldigt uppskattat från henne sida, kul att välta omkull blomkrukor och äta på räcket, jäkla skit unge :)

Fifa var supertaggad idag alltså, jisses hon ville helst tölta fram. Jag fick hejda henne några gånger. Benen gick som trumpinnar, stora råddjursögon, öronen spetsade rätt fram, huvudet högt och fluffig busig man med sin rosa lilla discogrimma, hon var äckligt söt idag. Lilla bus ponny. Vad härligt att hon njöt av promenaden! Det blir jag så glad av.



Linda






Kommentarer
Noomie

Jag håller med, det är himla trist när folk bara kommenterar utan att vara ett minsta skvatt intresserade av vad man egentligen skriver om. Det märks så väl på kommentarerna de lämnar efter sig med. :P

Elmo är ju underbart söt! Herregud, kan jag inte få honom?(': Haha(a) Vad är han för ras?(:

Fifa vart också ett charmtroll, jag hade trott att hon var en shettis om det inte stått tölta i texten? Eller är hon det?(x

Aw, tack(':

2011-12-21 @ 18:14:40
URL: http://lexx.blogg.se/



Erika

Så söt vovve du har! :D



Bitter passar ju jätte bra i brunt. :D

Tycker absolut du ska satsa på brunt träns.

2011-12-21 @ 20:18:34
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Janina

SV: Jajamän! eller vi hyr stallet. Men vi driver det och har tagit in inackorderingar :D



Varje gång jag ser bilder på Bitter blir jag så himla sugen på att byta inriktning och börja rida western istället. Tror det skulle passa mig...

2011-12-21 @ 20:58:47
URL: http://jannefix.blogspot.com



Sanna

Så söt han är, Elmo!

Så roligt att min Turbo och han verkar göra samma "miner". Hade kunnat se Turbo i de där positionerna, fast han är en helt annan sorts hund.

2011-12-21 @ 22:19:27
URL: http://sannasant.blogg.se/



Jenny

Härliga vinterbilder! Fifas grimma lyser verkligen upp i allt det vita, den där tappar du la inte bort i första taget ;)

2011-12-21 @ 22:21:15
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Carro

Känslan när man släpper av en travare är sjuk, de är som att flyga fram. Helt underbart :) Du borde verkligen testa. Han har aldrig någonsin kastat sig åt sidan förr i tiden, och då gick han intervaller både ensam och med häst bakom, men aldrig haft nån tendens att bli rädd för nått.

2011-12-21 @ 23:09:48
URL: http://carrocarolineedlund.blogg.se/



Adina & islandshästen Funi

Härliga bilder! Tur att fifa höll sig i skinnet, energi är kul - sälänge den går att hantera :)

2011-12-22 @ 10:11:02
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/



Noomie

Haha aaw, en sån måste jag skaffa(a)

Min pappa har en Leonberger, jag hade hand om en omplacerings schäfertik ett tag men hon hittade ett nytt, bra hem. Saknar henne lite dock >.< Jag skulle gärna vilja skaffa hund igen, men vet inte om jag varken har råd eller tid med en i nuläget, tyvärr.

2011-12-22 @ 21:41:29
URL: http://lexx.blogg.se/



Sessan

Så fina bilder :)

2012-01-03 @ 13:49:15
URL: http://impalaa.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?