Pär-Ola & Louise Löfgren- islandshäst?

Jag hade ingen aning om att bonde söker fru Pär-Ola & Louise Löfgren var inne i islandshästbranchen? Trodde det bara var stora bruna i hoppning, intressant. Undra hur väl insatt dom är i denna ras, någon som vet mera?

Gå in på den HÄR SIDAN där de säljer några fina islandshästar.
Per Ola har ju även en egen hemsida/blogg för den som är nyfiken HÄR. Han har ju ganska starka åsikter, kan vara lite kul att läsa.




                                                                              Linda


Jag spånade vidare lite och det verkar som om Louise var mer insatt än vad jag kunnat trott :) Vad kul! Fann hennes hemsida: Louise hemsida Hon driver ju även familjeföretaget Raudhetta man är efter alltså..
jag har aldrig hört talas om denna människa tills bonde söker fru, skämmas eller? Jag fatta ju aldrig att det var hon, inte för att jag är så insatt i tävlingpersoner o.s.v men man har ju sett bilder och hört namnet förr..

                                                                             Linda





Kommentarer
Vera

Louise har hållt på i många år med isis.Även hennes mamma.Så det kan vara en av anledningarana..

2011-12-28 @ 17:02:37



Vera

Hej Linda.

Det är Lollo som håller på med islandshäst.Det har hon gjort i många år.Både hon & hennes mamma.

2011-12-28 @ 17:35:17



Vera

Men jösses.Trodde inte att de första kom iväg..Ja men hur går det för dej då med pållan.Hoppas att det löser sej för er.Jag vet hur det känns..

Kram Vera

2011-12-28 @ 17:43:13



Cia

Lollo är mer känd än va man tror då hon har ridit bland de bästa i flera år men de finns ju andra i den kategorin som man kommer ihåg bättre.. Fast hon är väl kanske lite mer känd runt dessa trakter..Hon är förövrigt en vän till familjen och är riktigt go :)

2011-12-28 @ 17:56:39
URL: http://ciajonasson.bloggplatsen.se/



Elin Stjernstedt

SV: Jo verkligen;D Ingen som kommer missa en på tävlingen iaf ;)



Tills man har testat allt och man verkligen vet att man gett allt man kunnat. Hoppas det ordanr sig och ni hittar en lösning på allt :(

2011-12-28 @ 18:38:43
URL: http://northernshowhorses.blogg.se/



Erika

Där ser man. :P

Funderade många gånger på vad hon hade för hästar när hon prata om de i bonde söker fru. :P

2011-12-28 @ 18:47:49
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



tessan

Jag följde endast bonde för att hon var med :-)

Har ju tävlat framgångsrikt i många år.

Men som sagt, är man inte super intresserad av tävling så kanske man inte borde skämmas ändå :)

2011-12-28 @ 18:50:58
URL: http://thereseflodin.blogg.se/



Mikaela

Jo men hon är ju känd i branschen. Tävlade den fina hingsten Mentor:)

2011-12-28 @ 18:58:25
URL: http://svippostina.blogg.se/



Q med ridtravare i fokus!

sv:Jag tror inte loppet är kört NEJ!i bland handlar det också om vilken tid man är villig att ge det hela också.Att korrigera en kropp som använts felaktigt länge tar tid och kräver väldigt mycket omsorg.När det gäller knas låsning tex så tog det tid att få ordning på detta och stärka upp kroppen på ett sätt som fick honom att hålla ihop utan att falla tillbaka till hans gammla sätt att förhålla sig till sin kropp och vad han gjorde med den.Detta är inget lätt arbete på något sätt och man måste förvisa sig om att hästen inte har ont av arbetet man utsätter den för.Sen finns det ju olika vägar och i bland går det inte bara att spruta leder osv för att ev rätta till hästens problem utan man måste tänka över träningsupplägg osv för att på sikt kunna hjälpa sin häst .Knas behövde ofantligt mycket stärkande arbete tex för att kunna bära sig som han ska och framförallt jämt.Det är ju inget som man kan behandla bort utan handlar om en långsiktig plan.



Om det nu skulle visa sig att Fifa uppenbart lider av förslitningar osv då får man ju givetvis tänka annorlunda och ta med det i beräkningen.Det problemet hade jag inte med knas.Han borde egentligen vara väldigt sliten överallt så som han farit fram genom åren men han har av någon outgrundlig anledning haft en ofantlig tur.

mvh/Q

2011-12-28 @ 20:27:51
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/



Jenny

Nu följer jag ju inte Bonde söker fru, men jag har ju sett lite i alla fall och jag hade inte heller någon koll alls på henne.



SV: Fy alltså, jag tänker mycket på er, det känns så jäkla ledsamt att du ska behöva kämpa och kämpa och ändå mötas av så ofattbart mycket motgångar :(



Hon lär ha överskottsenergi så det räcker och blir över, jag hoppas hon är snäll med mig! Idag hann jag inte rida, men jag siktar på i morgon, i stället.

2011-12-28 @ 20:34:54
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Anna

lollo håller bara på med islandshästar och pelle har bara hopphästar:)

2011-12-28 @ 20:45:50
URL: http://annashastliv.blogg.se/



malin

lägg gärna till mig blogg i blogglistan :)

och jag säger det igen, jag älskar din header!!!!

2011-12-28 @ 20:52:42
URL: http://malinsjolander.blogspot.com



JFdressage

Vilken super härlig blogg du har! <3

2011-12-28 @ 20:53:46
URL: http://jfdressage.blogg.se/



Q med ridtravare i fokus!

sv:Jag lär fråga först och främst om det är skiktröntgen du menar?Den tar väl bara skelett vad jag vet?och i uppsala bara huvud och ben?jag är inte säker dock ska tilläggas och vid en sådan röntgen så innefattas även sövning tror jag vilket är farligt i sig eftersom vad jag vet görs inte röntgen stående på höft/bäcken .man brukar normalt sätt kolla mjukdelar med tillthålls kirurgi och UL.

mvh/Q

2011-12-28 @ 21:15:08
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/



Evelina

Såg de där båda turturduvorna på en islandshästtävling i höstas, innan "Bonde söker fru" var över på tv, så jag visste att de skulle bli ihop :-P spännande värre, behöver mer isisar till folket ;P

2011-12-28 @ 21:25:22
URL: http://saintinhell.blogg.se/



Svea-Karin

Hon har ju fått jätte fina placeringar i bla SM :) men är man inte insatt i tävlingspersoner är det kanske inte så konstigt att man missat det.. :)



2011-12-28 @ 22:10:04
URL: http://karinmattson.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?