Malin vem?

Detta blir bara ett tillfälligt inlägg.

Någon Malin ville vara med i blogglistan dock finns ingen adress till din blogg, det står bara Not Found. Finner ingen mail heller så skriv igen så lägger vi till dig med :)

Ni andra, det finns folk som skriver kommentarer och frågar en massa saker, dock kan jag inte svara er då ni inte har en egen blogg och ibland inte ens en mail, A bit difficult when.

                                                                             Linda





Kommentarer
Elin

SV: haha ja verkligen :D



Nä är sjukt jobbigt med att inte veta :/ När ska du till vet nästa gång då?

2011-12-28 @ 21:24:55
URL: http://northernshowhorses.blogg.se/



Q med ridtravare i fokus!

sv:Att söva ett så stort djur som en häst är alltid en risk.Och vad jag vet så gör man inte röntgen av höft/bäcken osv stående .Men det är bättre att du faktiskt pratar med dem om detta i stället för att ta det via mig så du får säkra svar i stället.Sen måste väl din veterinär skriva remiss också för att det hela ska gå igenom tror jag.Men som sagt ring och hör med dem så får du säkra svar på dina frågor.

kram på dig.

mvh/Q

2011-12-28 @ 21:32:10
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/



Elin

SV: Fy vilken otur.. :( Jag bor i sundsvall, har hästen hemma på gården i Kvarsätt =)



Vart håller du till ?



Vet ett ställe i uppsala där du säkert kan få tag i en boxplats om du ska till Ultuna =) DOm brukar ta emot för enstaka nätter :)

2011-12-28 @ 21:43:10
URL: http://northernshowhorses.blogg.se/



malin

någon malin är jag!!

malinsjolander.blogspot.com! :D

2011-12-28 @ 21:53:43
URL: http://malinsjolander.blogspot.com



Jenny

SV: Ni har ju haft en helt obegriplig otur, ingen kan klandra dig för att tappa sugen när allt bara jävlas, vem som helst hade ju gett upp för länge sedan. Tycker det är jättestarkt av dig att kämpa vidare. Men vad är dina tankar inför framtiden nu, om Fifa aldrig blir bra? :S



Han ser ut som en äkta norrlänning ;)



Jodå, det är några som hört av sig om både Eyja och Ganti, men det veta sjutton hur seriösa de är. Jag vågar inte hoppas :/



Jag lovar att film kommer när jag får med sambon ut, tyvärr är han svårövertalad...

2011-12-28 @ 21:53:58
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



malin

vad är det som har hänt med fif?! jag hänger verkligen inte med.....



malinsjolander.blogspot.com

2011-12-28 @ 22:00:25
URL: http://www.malinsjolander.blogspot.com



Q med ridtravare i fokus!

sv:Troligtvis är det inte säkert att försäkringen tar det om du inte är remiterad då förstås .Du bör nog prata med samtliga parter innan du drar iväg till uppsala med henne .både hemma vet och de där nere och försäkringsbolaget.

mvh/Q

2011-12-28 @ 22:16:52
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/



Jenny

Kan tänka mig det.. :/



Sv: Det står rätt stilla nu för mig o Ebbe.. Han skrotar mest runt i hagen, iofs härjar dom bra nog varje dag, men de bli lite riding. Nån tur emellanåt. Har varit mkt med flytt å så.

Längtar till ljusare tider och vår så man kan börja rida med nån ording på banan å så :)

2011-12-28 @ 23:07:58
URL: http://jen81.blogg.se/



Sanna

Jag förstår dej helt å hållet, att du inte skulle kunna nöja dig med att bara ha henne i en hage. Jag känner lika dant.

Det ÄR skit med skadade hästar.



Men visa skador tar ju lång tid att behandla och att läka ut, kanske upp till 1 år, så att hon inte skulle kunna hålla som ridhäst för att hon fått "många" behandlingar låter konstigt.



Finns många hästar som fått behandlingar under en mycket längre tid,och betydligt oftare som Hållt som ridhäst.



Men det man får göra är att ge de tid, tro mig, jag vet hur de är att ha en dålig häst. Min första häst var en fånghäst och drabbades av kotledsinflamation och den ibflamationen tog 1 år innan han var återställd och 100000 behandlingar kändes det som..... Men ge de tid att läka ut sa min veterinär då, man måste ge dom tid.



Samma som veterinären sagt om Odinn, detta kan ta lååååång tid eftersom han gått med de så länge så behöver kroppen få tid på sig att läka å sen sitter mkt av de i huvet på honom oxå.



Nu har ju inte Odinn blivigt så bra som veterinären hoppats på, då han inte belastar sitt vänster bakben ordentligt igen =/

Så vi ska tillbaka igen i januari för att kolla upp igen =(



Jag pratade med en veterinär som jobbar på den klinik som göt höft röntgen här, och på dem lät de inte alls som att de va så svårt, men de är ju specialister. Men ja, sövas måste de ju göras eftersom de inte kan komma åt med röntgen om de står upp osv. Men de hade gjort denna röntgen på rätt många hästar, förra året va de rekord pga isen så va de många som skadade sig =/



Men åh va skit det är med sjuka djur, men bara för att hon fått många behandlingar betyder inte det att hon inte kan hålla som ridhäst, nej nej, då är de ju nått annat galet, nått kroniskt men de hoppas vi inte på.



Kramat till er :)



2011-12-29 @ 14:07:55
URL: http://alfakrulls.blogg.se/



Olivia

Jag rider lektioner för louise ibland och jag var på hennes bröllopp.

Louise har en jättefin islandshäst som heter Gloi från nöddegården och hon har vunnit SM några gånger och jag tror att hon har varit med i landslaget! hon är ialla fall jätte duktig!

2012-01-03 @ 17:19:54



olivia

oj jag skickade fel!!

2012-01-03 @ 17:20:55




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?