God morgon- vad sägs som nått sött?

God morgon på er, vaken? Trött? Tänk jag hade kunnat legat i sängen nu ja, under varma mysiga täcket i mitt mörka rum, meeen som vanligt har man svårt att somna om vid denna tid så nu sitter jag i mys soffan och dricker varm choklad framför tv.n, de ni!

Det är väl rätt soft att plugga ändå, lite lov här och där. Faktum är att när man går på högskola så har man egentligen inte lov men lärarna brukar väl kunna vara schysta och lägger inget över jul. Dock var det väldigt schysta att lägga våran allra första tenta direkt efter.

Jag tänkte slänga in ett litet klipp så här på morgonskvisten, ni som har segare internet- detta klipp är endast 35 sekunder. När man var liten var man modig och när man var liten brydde man sig inte om kvalitet, här är det kvantitet, titta på slutet när hon rider tillbaka, kolla benen! Haha



                                                                          Linda



Jag har även bestämt mig för att jag avslutar kalender projektet, lusten  försvann samtidigt som oron över Fifa steg under sista veterinärbesöket. Så jag ber om ursäkt för det. Men en tävling kommer jag att ha framöver, absolut!

                                                                         Linda





Kommentarer
Ingela

Nä vad söt!! Haha, småponnisar är så roliga när de kutar för glatta livet ;)



sv: Jaha, ja 12 mil är inget man åker i en handvändning... Får hoppas du har fått tag i din vanliga hovis nu =)



Jo men den bilden kändes som gjuten för ett julkort att skicka =) Eller den där almanackan du skrev om för ett tag sen =)



Kan säga att utan Q's inlägg hade jag aldrig gett mig in på det utan skickat iväg det istället! Men det är rätt kul att kunna räkna själv och till min valack är det ganska lätt att räkna. Dessutom har jag inga som helst tvivel om att han kan äta när det behövs =) Det är värre med vår ponnydam eftersom hon inte kan äta mer än 9 kg hösilage per dag. Och det är absoluta minimigiva för henne just nu. Hon är svår att hålla i hullet eftersom hon tycker att hon är "mätt" och bara lämnar resten om vi ger henne mer.

2011-12-21 @ 08:36:07
URL: http://semperfidelisesto.blogg.se/



Erika

Ojoj.. där gick de allt undan för den lilla ponnyn. ;)

2011-12-21 @ 10:19:40
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?