Familj utvisad från vår kommun Ånge

En familj i våran lilla kommun Ånge som plötsligt bled utvisad från landet när de bott här i elva år. Stackarna. Fattar inte vad det är för fel på människor och deras jävla moral? Va? Ne jag är chockad över vårat land och väldigt besviken. Vad sjutton gjorde det att dom bodde här? 

Läs och se på aftonbladet.se
   


Frågor till stadsministern Reinfeldt. Det jag stör mig mest på är att han inte ger några klara svar, han pratar bara i politiskt skitsnack, varför inte ge en egen personlig åsikt och tanke till denna familj? Fegt.


      

                                        

Intervjuar upprörda och ledsna klasskamrater i Ånge.


                                                       
                                                                          
                                                                            Linda






Kommentarer
Frida

Jag såg om det där på Debatt igår, en tjej som fick i min klass ett tag på högstadiet blev också utvisad med sin familj fast de hade bott här i många år. Kvar lämnade hon en pojkvän som inte kände några andra och blev bortgift till sin morbror.

2011-12-16 @ 14:47:18
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Sienna

Ähum alltså: blev pojkvänen bortgift till sin morbror....?

2011-12-16 @ 15:16:22



Frida

Svar till ovan: Nej, tjejen blev det.



Svar till Linda: Ibland förstår man inte alls hur de tänker, finns ju många hemska historior men när man träffat personerna på riktigt blir det väldigt påtagligt. Ibland har jag undrat vad hon gör nu, hur många ungar hon har osv. Hon var duktig i skolan och hade nog blivit något stort om hon fått stanna.

2011-12-16 @ 16:14:10
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Josefine Freéd

Gud vad hemskt... Dom är fan sjuka i huvudet här i Sverige. Utvisa hellre domdär som står för 80% av alla våldtäkter istället...........

2011-12-16 @ 16:52:05
URL: http://minfux.blogg.se/



Jennifer

Nu kommer jag här då som lite avig =) Jag tycker faktiskt inte alls att dom gjort nått fel igentligen. Familjen har bott här i 11år okej, men dom har även bott här dom sista 7 åren illegalt! Dom blev ju avisat redan 2004 så då hade dom ju inte varit här så länge. Istället har föräldrarna valt att stanna kvar ändå, och processen har nu tagit sådan här lång tid tyvärr. Barnen har ju nu vuxit upp här i Sverige, så det är ju väldigt synd att det blivit som det blivit då dom inte har någon koppling alls till sitt hemland. Men vill även då lägga lite skuld på föräldrarna som ändå valt att stanna kvar här. Dom har ju hela tiden varit medveten om deras situation. Så det kan ju inte ha kommit allt för plötsligt! Men jag kan ju samtidigt hålla med om att dom skulle behöva ändra regler så att det inte ska kunna ta sådan här lång tid, samt att dom skulle kunna ägna sig mer åt de kriminella utlänningarna som kommer in i Sverige!

Egentligen så har ju inte någon gjort fel då alla följt dom lagar och regler som finns, dock är dom kanske inte så bra vad man kan komma fram till! Dock har ju inte denna familj gjort rätt som stannat kvar fast dom inte fick. Och desutom fufflat med identitetspapper. Men man kan ju också fråga sig, hur kunde barnen få gå i skola om dom nu befann sig i landet illegalt?! Finns många frågor och finderingar åt bäggehåll! =)

2011-12-16 @ 18:32:51
URL: http://jennifher.cybersite.nu/blogg.html



Erika

SV:

hum undra varför hon är så vid promenadera nu då.

Båda mina har dålig bjudning från stallet, men super bra hemåt, haha tokarna ;)

2011-12-16 @ 19:11:04
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Erika

Men fy fan vad hemskt :(

2011-12-16 @ 19:41:00
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?