Att min blogg kan vara så.. kul? :)

Egentligen, det är ju helt otroligt. Hur kan det vara så kul att läsa min blogg då jag aldrig rider? Det hade väl varit bra mycket roligare att läsa bloggen där det finns massa ridbilder och se hur vi utvecklas tillsammans. Nu är det ju bara mitt ständiga prat om allting hela tiden :) Hur kan det vara så.. kul? Jag blir ju givetvis jätteglad över detta och läsarantalet stiger ju sakta men säkert hela tiden vilket jag är SÅ glad över, riktigt kul att mina texter verkar vara intressant för några i alla fall.

Tänk när jag hade förra bloggen, eller ja hemsidan då var jag så överlycklig över mina åtta hela läsare, förmodligen var det de nära och kära som läste. Okej okej, jag skrev om hunden på den tiden men ändå :)

Sedan är ni ju så otroligt gulliga mot mig hela tiden, väldigt peppande och till hjälp, jag har ju oerhört tacksammsa läsare, jag får nästan bara fina kommentarer hela tiden, något elakt må jag få snart ^^

Nej ni, ni är helt fantastiska och när nu Fifa blir frisk (om hon någonsin blir det) då ska ni få se på mycket smaskiga bilder och filmer när vi är igång igen, eller smaskiga och smaskiga man kan ju hoppas ^^

P.s snart är det ju för sjutton sommar igen ;) (Svarar på kommentarer när jag kommer hem, det blir en tripp till stan)

 

                                                                                       Linda





Kommentarer
Erika

Men du håller ju bloggen vid liv på annat sätt, även om du inte rider. :)



Och du skriver bra och är dig själv, och såna är ju roliga o följa.

Du svarar på kommentarer (när du har tid) ;)

Vissa svarar ju inte ens, så dom slutar man ju följa även om dom har roliga inlägg osv.



För man tröttnar lite då i alla fall jag.

2011-12-19 @ 11:03:59
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Sessan

Man blir verkligen peppad när man får bra respons på det man skriver om. Gillade bilden, jag har förresten en likadan tröja :P

2011-12-19 @ 11:22:41
URL: http://impalaa.blogg.se/



Erika

SV:

Haha :D

Jo så gör jag med svarar tillbaka i en kommentar, om jag inte missat o svara på något vilket jag kan göra ibland ;P

2011-12-19 @ 11:27:21
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Josefine m. ridtravaren bellie

Mina läsare ökade när B hade långtidsvila på 2 månader :P

2011-12-19 @ 11:36:47
URL: http://minfux.blogg.se/



Frida

Vi vill ju veta hur det går med Fifi så klart! Och det du skriver är intressant även om det inte är just ridning du skrivit om :)



Svar: I gommen? Usch där har jag aldrig fått bedövning, ska nog vara glad för det. Fast jag tycker inte tandläkare är så hemska, men det är jobbigt när det gör ont, som när man får bedövning.

2011-12-19 @ 12:11:09
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Mikaela

Men du skriver ju om så mycket annat:) Ridningen kommer när det kommer.

2011-12-19 @ 12:56:28
URL: http://svippostina.blogg.se/



Agnetha

Haha. ;) jag ska erkänna, från början var det för att få se bilder på Fifa för hon är så (jävla) (ursäkta) söt! ;D Men sen skriver du så himla öppenhjärtligt och rakt. Det gillar jag.



SV: Du får se till att hålla dig framme och gulla med alla andras bebisar så länge. ;) Din tid kommer, jag lovar. :-) Och det är värt att vänta på även om det inte känns så nu så kommer du fatta när du är där. Det är som när man går över tiden (alltså förbi beräknat datum) då räknar man minutrarna, men efteråt när man väl har bebisen så kommer man knappt ihåg hur många dagar man gick över. ;))

2011-12-19 @ 13:31:20
URL: http://kvarnlycka.blogg.se/



NIna L

Hej!

Jag är en av dina nya läsare :) JAg hittade dig hos KErstin i stall Rosen för någon månad sedan. Jag har inte kommenterat förrän nu, jag brukar vänta med det ett tag när jag hittar nya bloggar för att se om det är en blogg jag kommer att fortsätta att följa. Jag gillar din blogg för att du skriver om ditt. liv inklusive hästarna. Jag gillar blandningen

av alltmöjligt. Om en person bara skriver om sina hästar och sin ridning så blir det lite tråkigt i längden, tycker jag. Speciellt såna bloggar som bara handlar om ';agens ridpass' tröttnar jag på fort. Men din blogg har en jättebra blandning :)

När jag började läsa den så läste jag alla inlägg ända från starten, det är gott betyg :)

2011-12-19 @ 13:47:22
URL: http://stallskogalund.blogg.se/



Adina & islandshästen Funi

Du är jätteduktig på att hålla bra ämnen, och har ändå mysiga bilder. En mysig islandshästblogg helt enkelt! Sen när du börjar rida igen kommer den bli grym!

2011-12-19 @ 15:05:29
URL: http://fyrbentaspringare.blogg.se/



Ingela

Jag håller med ovanstående =) En mysig blogg helt enkelt som tar upp allt från små till stora problem eller glädjeämnen. Sånt är kul att läsa om =) Emellanåt kommer lite djupare (som verksamhetsinlägget) och sånt är också (missuppfatta mig inte nu) roligt att läsa. Att man kan få reflektera i en blogg är guld värt och jag tycker det är oerhört givande att läsa andras åsikter, erfarenheter osv.

2011-12-19 @ 15:38:00
URL: http://semperfidelisesto.blogg.se/



tessan

Det är alltid lika kul o läsa :D

Sv: Nej har ingen film alls, men dock så kanske vi ska fota o filma imorn :D

2011-12-19 @ 17:17:43
URL: http://thereseflodin.blogg.se/



Q med ridtravare i fokus!

sv:ja just ja senil=( Då är det inte så lätt.Hoppas du hittar någon som kan slå på skorna igen.Finns ingen i närheten som har tappskokompitens då?Om du mot förmodan skulle hitta på dojjorna det vill säga.=p

mvh/Q

2011-12-19 @ 17:43:01
URL: http://qodrofenia.bloggplatsen.se/



tanja deimo

Ja den nya hästen dessutom. Han har blivit så glad och flamsig sedan han kom hit och självklart så hann han stå här i en vecka sedan skulle det här hända. Så jävla jobbigt! Onödigt och höjden av otur också:/. Men nu är han enögd och än så länge går det bra så vi år hålla tummarna att han klarar av att vara enögd.

2011-12-19 @ 21:13:45
URL: http://fillstastallet.blogg.se/



Alexandra

Super fin bild! :')

2011-12-20 @ 00:03:28
URL: http://alexaka.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?