Hovslagaren

Idag kommer hovslagaren.

Jag hoppas Fifa sköter sig! Hon brukar ju vara lite besvärlig att sko och verka. Dock är den här hovslagaren som kommer idag den ända som förstår Fifa och som inte blir arg, han låter ta den tid det tar. De andra hovslagarna har blivit jävligt irriterad på henne, visst förståendligt men det blir ju bara värre.

Undra om det inte tog över två timmar sist, närmre tre? Han gillar ju att prata också hovslagarn haha. Då var det min kära sambo som höll i Fifa då jag själv blir så nervös när jag är med, jag liksom skäms lite och det känner hon såklart av. Idag får jag nog ta henne själv då alla jobbar.

Vi får se när hovslagaren kommer, brukar ta tid..

Linda






Kommentarer
Erica

Ha ha, ja räkna med att han kommer 1-2 timmer efter d han lovat! Men han e kanonduktig och kanonsnäll!

2011-08-02 @ 10:07:27
URL: http://houdini.cybersite.se



Frida

Guffi står helt stilla och vågar knappt andas när hovslagen kommer, men de börjar nog vänja sig vid varandra nu. Hoppas det går bra idag iaf :)



Svar: Jaså? Det visste jag inte. Guffi får ungefär 10cm lång vinterpäls så han behöver inte täcke, men rider jag och han blir svettig och det är väldigt kallt så får han täcke tills nästa dag iaf.

2011-08-02 @ 10:34:06
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



tanja deimo

Ja henne har jag kollat på länge, hon är super duktig men vill ju inte lära ut via nätet :/. Vill inte försöka mig på något som kan gå åt helvete x). Men Buga ska vi försöka oss på idag och last-träna. Vill så gärna kunna skicka på henne in i transporten.



Haha ja hon är lite söt. Det syns så väl att hon är ett sto. Jag trodde verkligen att hon skulle få riktigt bra poäng på sitt huvud men tydligen så är det inte exakt det som dom letar efter domarna. Men hon är ju söt ändå:).

2011-08-02 @ 10:42:05
URL: http://fillstastallet.blogg.se/



Jenny

Håller tummarna att damen sköter sig! Rósa är inte heller jätteglad över att bli skodd, hon blir uttråkad rätt snabbt och har svårt att hålla ett ben uppe för länge på grund av dålig balans. Då är en lugn och bra hovslagare guld värd!



SV: Det ska jag allt ;)



Det är väldigt onödigt, dock kan man inte lägga för stor skuld på tjejer i den åldern eftersom de präglas så mycket av omgivningen och åsikter från folk de ser upp till. Antagligen har hon hört allt skit om islandshästar från någon äldre i samma stall eller liknande, och så fortsätter det som en ond cirkel...

2011-08-02 @ 12:48:43
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



tanja deimo

Vad skönt att de finns några att låna. Man glömmer bort hur svårt det är att hitta lediga transporter när man själv har en.

Jag ska försöka komma ihåg de:D, vi har ju börjat lite med buga och det går i allafall helt okej. Haha

ja tror hon är lätt lärd jag, när dom väl vet att dom får belöning så flyger benet rätt ofta på dom haha. De gör Kólga också råkar hon göra det i stallet så blir det en jävla smäll. Några gånger gör hon ljudlöst och både sträcker och höjer benet jätte mycket och sedan drar hon försiktigt det tillbaka och inte ens ett enda ljud uppstår haha. Men det är inte ofta.



Jag har ingenaning. Dom blir ju väldigt ivrig när man väl har börjat så risken är ju att hon slänger i väg benet under träning för att buga men jag tror inte att det ska vara några problem att börja träna det heller. Nu har Kólga kunnat spansk skritt sedan i september förra året. Och sedan la jag det på hyllan under vinter och började nu igen, och det gick mycket bättre att börja buga henne nu än då men det kanske bara är ren tur eller vad man ska säga. Hon litar lite mer på mig nu tror jag.

2011-08-02 @ 14:55:10
URL: http://fillstastallet.blogg.se/



Erica

Nu har jag lagt in massa bilder ;)

2011-08-02 @ 15:18:09



Jenny

Vem äre som ska kolla å sko? :)

2011-08-02 @ 18:20:41
URL: http://jen81.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?