Avramling och tåg!!

Jaha, så hände det igen, men jag måste säga att detta klassade jag som en riktig avramling, så för mig var det första gången jag ramlade av Fifa på riktigt.

Jag har hela tre gånger fallit av Fifa, fyra med denna. MEN då har hon två gånger snubblat och ena gången gled sadeln på sne. Den här gången kastade hon av mig.

Tog en liten barbacka tur i fina solvädret, Elmo följde med. Red bara en kort bit, upp på en stor åker och vände sedan hemåt. Då stack Elmo i väg i all världens fart, Fifa som får lite längre och obalanserade kliv nerför fick fnatt och började bocka och slängde sig åt sidan- bara poff sådär! Att rida barbacka nerför på den tjejen är inte lätt, klart jag flög av! Men det gick bra, blev lite paff bara och tappade andan, sedan stod hon där och glodde på mig med sina busiga ögon!

Det sjuka är att förra året ramlade en tjej av en ponny på den åkern (jag skrattade så jag grina men det hör inte hit hehe) Det satt då en karl utanför sin bro och fick se den hela sträckan från att ponnyn kom i världens galopp tills att ryttare tappar balansen och ramlar av på ett ganska så roligt sätt, idag satt han på bron igen. Så mina tankar vimlade just kring den gången- Haha tänk om jag skulle ramla av här jag också. Jag ångrar starkt min tanke :P

De första promenaderna vi har tagit efter andra behandlingen har hon gjort likadant. Så fort vi har vänt hem och gått i en nerförbacke så har hon studsat och hoppat som en idiot. En av gångerna gick vi förbi två hästar, den vägen är i kant med järnvägen, på vägen hem blev Fifa snortokig när hästarna i hagen kom i världens galopp bakom, Fifa blåste upp sig så snyggt, stegrade och studsade i samma veva som tåget kom!!!! Hjärtat i halsgropen!! Jag höll så hårt jag bara kunde i grimskafet och hade bara tanken i huvudet: Nu kastar hon sig ut framför tåget!!

Men alla gånger har vi kommit hem vid liv.



Linda






Kommentarer
Frida

Hoppas du inte slog dig, alla verkar bli avbockade av sin hästar just nu.



Svar: Hör av dig om du vill hälsa på, hon har växt en del också :)

2011-08-01 @ 13:16:38
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Jenny

Hoppsan! Sicken liten toka ;) Jag har bara varit av Rósa två gånger, men det lär bli fler :p

2011-08-01 @ 15:23:08
URL: http://islandstokan.bloggplatsen.se



Alexandra

Ojdå, undrar vad det tog åt henne. Hon tyckte väl det var skönt att sträcka på benen :)

2011-08-01 @ 21:22:06
URL: http://barefootangel.blogg.se/



Natalie

ooj, hoppas du inte slog dig =) och otäckt det där med tåget =(

2011-08-01 @ 22:13:48
URL: http://n-rongvall.bloggplatsen.se



josefine m. ridtravaren Bellie

Är hon frisk nu? :D Tänkte på att hon reds? Kul isf! Vad gör Bitter nu?



SV: Hehe jadu! ;) Inte vet jag. För att det är en ridtravare jag har? ;D

2011-08-02 @ 05:44:35
URL: http://minfux.blogg.se/



Sanna

Det är lite läskigt med tåget... Vi (hästarna) bor också bredvid järnvägen. Min första ponny vande sig aldrig vid tågen, men det har gått bättre med islänningarna. Nu håller de dock på att bygga dubbelspår, som väl antagligen är i drift snart, så då blir det mer tåg...

2011-08-16 @ 14:57:44
URL: http://sannasant.blogg.se/




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?