Anonyma kommentarer

Jag får sällan trista och negativa kommentarer från folk, jag är väl en av dom som har haft tur. MEN det har varit enbart anonyma personer som då skrivit de där lite tråkiga inläggen, jag bryr mig inte särskilt mycket, tar inte åt mig, jag gör allt för mina djur, lägger ner all tid och alla pengar på dom, de betyder så otroligt mycket för mig att folk nästan tycker man är pjåltig. Såå.. jag bryr mig inte alls om vad folk skriver för trista saker om mig och mina djur, jag vet att dom har det bra. Dock är det väl lite fegt att vara anonym kanske, det är ju konstigt att alla blir anonym så fort det ska bli klagomål? Ett namn säger mig inget..

Linda





Kommentarer
Josefine

Tråkigt med sådana människor!



SV: I Härnösand vet jag inte men i Sundsvall finns det få om dom och ingen i närheten av mig med islandshästar så han får stå installad. Jag tycker det är bekvämt och gillar att ha han installad faktiskt. Dock går han ute mellan 06.00 - 23.00 så dör gör han inte! ;)



Jag tror också han blir fin i rött! :D

2011-08-10 @ 14:18:58
URL: http://Isbitarna.se



Frida

Svar: Hon gör det bara i sängen dessutom, inte i soffan eller på någon matta osv. Vet inte om hon är sur för att Emil kastar ute henne på nätterna när han inte kan sova för att hon leker :p Eller om hon är könsmogen, för då kan dom tydligen också göra det har jag läst mig till.



Du vet inte hur det är med blåbär?



Har dom inte lika mycket energi brukar det ju bli lite lugnare :)

2011-08-10 @ 14:32:52
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se/



Erika

Anonyma tycker jag är fega.

Alla har ju hotmail, o de är väl de minsta man bör skriva ut i alla fall.

2011-08-10 @ 18:37:02
URL: http://eriikapettersson.blogg.se/



Lizette

Ja, man bör kunna stå för det man säger, tycker!Roligt att allt verkar ordna sig, för dig! Otroligt sorligt för jennifer och Summa, usch!!

Nu ger du gärnet i skolan och du kommer att bli en super bra förskolärare!!!

Sv: nästa tävling blir den 20-21/8, därefter är det några i höst också!

Kram

2011-08-10 @ 21:16:13
URL: http://www.cgswhataman.dinstudio.se




Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?